Doma Blog Začetek konca

Začetek konca

 No, pa sem še jaz začela. Tak pač gre ne?

Pišem že blog v angleščini, vendar ga  nihče ne bere, zato upam, da bo vsaj tega kdo bral 🙂

Če ga bo, se priporočam da komentira. Hehe.  

Ker res je malce čudno, če pišeš blog, vsak dan in ga nihče, nihče niti pogleda ne, kaj šele da bi komentiral. Ja no, če bi kdo komentiral, bi to pomenilo da je nekdo obiskal moj blog, vendar če noben niti ne gleda mojega bloga potem ne mora nobeden niti komentirati mojega bloga, in če noben ne gleda mojega bloga in ga ne komentira (?) potem to pomeni, da pišem za brezveze in pol ure, petnajst minut, deset ali pet minut mojega dragocenega časa in življenja kar zdrvi mimo mene. Pa čeprav sem še mlada.

 No, danes kot vidite, sem začela z nekakšno predstavitvijo ??  Ja, noo. Kaj pa naj.

Bila sem bolana, ojoj. 

Aja, pa če kdo gleda ta blog in je iz maribora, naj komentira ta blog in pove, če kdo ve kak dolg je krog v betnavi (tam ko je potka in so na stezi neke vaje, ne vem točno kolko jih je, ampak kolko kilometrov je). Aja upam da mislimo isti krog. Hehe.

No misilim da bom morala iti počasi, ker grem  malo računat pa iskat po internetu, kak dolgi je tisti krog. Pa čeprav sem že petkrat pogledala pa nisem nič šla.

Tak, jaz mislim da sem kar nekaj napisala. Pa čeprav nič koristnega. Ampak začetek je začetek. To je moj začetek konca, saj sem odprla blog. 🙂

Tak se pač reče!!

Objave iz iste kategorije: