Doma Blog Nagradni razpis za blogerje na kam.si

Nagradni razpis za blogerje na kam.si

 Da bi v poletnem času popestrili našo spletno stran smo se odločili, da po novem na strani omogočimo pisanje osebnih blogov oz. dnevnikov. Glede vsebine ne postavljamo nobenih posebnih omejitev, razen reklamiranja konkurenčnih strani in vsebin neprimernih za otroke. Seveda so z naše strani najbolj zaželeni blogi, ki so vsebinsko povezani z našo spletno stranjo, kar je tudi eden od kriterijev pri končni oceni bloga. Da bi k sodelovanju spodbudili čim širši krog uporabnikov za sodelujoče razpisujemo tudi nagrade. Razpis se konča 15. septembra.

 

 Svoj blog odprete na naslovu: https://www.kam.si/uredi_svoj_blog.html , seveda pa se morate prej na stran prijaviti (na levi strani – Prijava), če uporabniškega imena še nimate, pa se je potrebno najprej registrirati . Ves postopek je avtomatičen in zelo hiter.

Nagradni razpis:

  1. Prva nagrada 150 evrov;
  2. Druga nagrada 100 evrov;
  3. Tretja nagrada 50 evrov;
  4. Vsak bloger z najmanj tremi objavljenimi prispevki v svojem blogu, ki izpolnjujejo spodaj navedene pogoje, bo nagrajen z majico kam.si.

Ocena bloga je sestavljena iz treh enakovrednih komponent:

  1. Kakovost prispevkov;
  2. Količina prispevkov;
  3. Vsebinska povezanost s spletno stranjo kam.si (predstavitve krajev, izleti, turizem, dogodki, zanimivosti, itd.).

Štetje prispevkov/zapisov:
Za prispevek šteje zapis v blog, ki je daljši od 500 znakov. V enem dnevu šteje samo en vpis. Za nagrade lahko kandidirajo samo blogi, ki po teh kriterijih vsebujejo najmanj tri zapise.

Dodatna možnost:
Vsak bloger lahko v svoj blog doda lastni oglasni blok npr. Adsense ali Toboads.

Komisija:
Komisija, ki bo ocenjevala prispevke je sestavljena iz naslednjih članov: Tomo Štefe, Alenka Veber, Matej Medved in Tomaž Štefe. Za nagrade člani komisije in njihovi družinski člani ne morejo kandidirati.

Odstranitev neprimernega bloga:
Blogi, v katerih bo več kot 1/3 prispevkov namenjenih reklamiranju konkurenčnih strani bodo odstranjeni. Prav tako bodo odstranjeni blogi, ki bodo vsebovali neprimerne vsebine za otroke.

Izplačilo nagrad:
Potrebne podatke za izplačilo nagrad bomo poiskali po končanem razpisu, preko elektronskega naslova, ki ga je uporabnik navedel ob prijavi na spletno stran.

Objave iz iste kategorije: