Domov arrow Vsi blogi arrow WWW strani - nov spletni imenik
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec

Kam.si blogi

Mesto na katerem bomo objavljali vsebinske spremembe, najave dogodkov, nasvete za sodelavce in bralce - skratka podpora vsem uporabnikom spletne strani kam.si. Posebno pozornost namenjam optimizaciji blogov za iskalnike, vmes pa bo tudi kakšen popotniški utrinek.


Jul 05
2009

WWW strani - nov spletni imenik

Posted by Urednik in squidooSlovenijarefereroptimizacijagoogleblog

Že nekaj časa pripravljamo nov spletni imenik . Naša najbolj zagreta blogerka stefi ga seveda že pridno uporablja. Pri spletnih imenikih se ne moremo izogniti vprašanju: le kaj nam je potreben še en imenik, saj večina obstoječih vsebuje povsem enake zapise.

Ravno pri organizaciji vsebine in strukturi vsebine se nov imenik precej razlikuje od obstoječih, saj omogoča vpise z izjemno popularnih novih strani. Tako je mogoče dodati strani z osebnimi profili s socialnih omrežij Facebook, Twitter, MySpace, Linkedin. Prav tako je mogoče dodati tudi posamezne strani iz Facebooka, npr. spletno stran, kjer se predstavlja naša spletna stran kam.si .

Posebej so izpostavljene strani iz sistema Squidoo - to je sistem, ki omogoča enostavno izdelavo zahtevnih enostranskih spletnih strani, vpise teh strani pa nekateri imeniki zavračajo. Tudi na tem sistemu je kar nekaj strani, ki posredno podpirajo tudi kam.si - recimo Squidoo spletne strani namenjene predstavitvi Ljubljane , Lipice in Bleda .

Če bo interes uporabnikov zadosten bomo dodali tudi podporo za podoben sistem HubPages oz. katerikoli drug sistem, le da bo izražen jasen interes s strani uporabnikov.

Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008