Doma Izleti Zanimivosti Bivanje v Thermani Laško za edinstveno razvajanje

Bivanje v Thermani Laško za edinstveno razvajanje

Thermana Laško velja za enega najbolj dovršenih wellness in spa centrov v Sloveniji. Thermana zagotavlja najvišjo kakovost, podpira zdrav način življenja in ponuja edinstveno kulturo za ljudi, ki imajo težave z gibanjem, ali ljudi, ki želijo te težave preprečiti v prihodnosti. 

V Laškem se nahajajo terme, restavracije in hoteli Thermana. To prikupno mestece ima edinstveno lego, zato je odlično izhodišče za vaše izlete po Sloveniji. Sprehod po mestu vam bo omogočil vpogled v zanimivo zgodovino države Slovenije in njenih mest.

Kje se nahaja Thermana?

Hotel Thermana Park se nahaja tik ob reki Savinji v središču Laškega, mesta v središču slovenske zdraviliške regije. Za lokacijo hotela Thermana vam pravzaprav ni treba skrbeti, saj vam na lokaciji ponuja skoraj vse, kar potrebujete.

Pogled na Hotel Thermana Park
Hotel Thermana Park se nahaja tik ob reki Savinji v središču Laškega

Če se boste pripeljali z avtomobilom, je na voljo brezplačno parkirišče. Tudi železniška postaja je oddaljena le streljaj, če boste v Laško prispeli iz Ljubljane z vlakom. 

Možnosti nastanitve v Thermani 

V zdravilišču Thermana lahko bivate v sodobnih hotelih, in sicer v Hotelu Zdravilišče Laško in Hotelu Wellness Park Laško.

Thermana Laško, Slovenija

Bari in restavracije v Thermani 

Gastronomski užitki so v središču pozornosti zdravilišča Therman. Tu vam bodo postregli s skrbno pripravljenimi jedmi, ki bodo zagotovo zadovoljile vaše brbončice. Thermana se trudi zagotoviti posebno gastronomijo za dogodke, vključno s porokami, poslovnimi srečanji, srečanji in drugimi. 

Restavracija Thermana Laško
Hotel Thermana Park Laško ponuja pestro ponudbo kulinaričnih programov razvajanja

Zaradi njihovega izjemnega in predanega dela je Thermana prejela celo različne kulinarične medalje iz različnih delov Evrope. Skrbno pripravljene jedi si lahko privoščite v hotelskih restavracijah, vključno z restavracijami Wellness Park Laško, Okrepčevalnica Pri mostu in Zdravilišče Laško.

Storitve in vsebine v Thermana 

Zdravilišče Thermana Laško ponuja sodobno opremljene prostore in kongresne dvorane za različne vrste srečanj, poslovnih srečanj, kongresov, konferenc, predavanj, seminarjev in drugih družabnih dogodkov. 

Na termalni vodi Thermana temeljijo tudi različna zdravljenja in zdravstveni wellness programi. Zdravstveni programi obsegajo osnovne terapije, preventivne terapije, medicinsko rehabilitacijo in posebne klinične terapije. 

Hotel Thermana se nahaja v središču Laškega, kjer lahko pričakujete še druge vsebine in storitve:

  • Eleganten hotel, ki se ponaša z značilnostmi, primernimi za Instagram
  • Brezplačen brezžični internet, ki je hiter in na voljo po vsem hotelu.
  • Več termalnih bazenov in kopališč na območju
  • Različne možnosti za savno 
  • Fitnes center na lokaciji
  • Vodni žleb za otroke 
  • Vodnjak s termalno vodo
  • Zdravniki in wellness center za rehabilitacijo na lokaciji 
  • Širok izbor masaž in spa 

Hotel Thermana Park ponuja vse, kar potrebujete med bivanjem v priznanem slovenskem zdravilišču.

Kaj lahko pričakujete med prijavo

Ko vstopite v stavbo, vas bo zagotovo navdušilo stopnišče, ki vas pozdravi v stavbi. To impresivno stopnišče je pravzaprav priljubljena lokacija na tem območju za poročno fotografiranje. 

To je tudi odlično mesto za fotografiranje za Instagram. Hotel povezuje tudi most, ki je prav tako primeren za Instagram in povezuje hotel z drugo stranjo reke Savinje. Osebje vam bo med prijavo z veseljem pojasnilo lokacijo objektov. 

Povprašate jih lahko tudi o ogledu pivovarne v Laškem, ki je prav tako zanimiv izlet. Vsako območje ima svojo posebno recepcijo. Če potrebujete več informacij o bazenih, wellness centru, savnah in masažah, vas bodo usmerili na pravo mesto. 

Sobe za goste

Vse sobe v hotelu Thermana so udobno opremljene z vsem udobjem, ki si ga lahko zaželite. Na voljo je tudi balkon s pogledom na gore ali reko. Na voljo je tudi minibar, ki ponuja izdelke po ugodnih cenah, ki so dandanes prava redkost. 

Poleg zanesljivega in hitrega brezžičnega interneta v celotnem hotelu se lahko povežete tudi v udobju svoje sobe. Zaradi vseh hotelskih vsebin je zelo majhna možnost, da boste v sobi za goste tako ali tako preživeli veliko časa. Seveda pa so za tiste trenutke, ko bi raje ostali v sobi, na televizorju z ravnim zaslonom na voljo kabelski programi v angleškem jeziku. 

Kopalnica En Suite

Poleg izjemnih vsebin je treba omeniti tudi kopalnice v hotelu. Tudi te so enako sodobno opremljene s tušem in velikim ogledalom. Opremljene so tudi s sušilnikom za lase in toaletnim ogledalom. Šampon in milni čoln sta na voljo v velikem dozirniku, zato vam ni treba skrbeti, da ju bo med bivanjem zmanjkalo. 

Termalni bazeni

Zunanji termalni bazen je nedvomno najboljša značilnost hotela Thermana. Če boste Thermano obiskali pozimi, ko je zunaj temno in mrzlo, boste zagotovo navdušeni nad čudovito izkušnjo, ki jo ponujajo ti termalni bazeni. Vendar bo izkušnja enako nepozabna tudi, če je zunaj toplo in vroče v poletnem mesecu.

Dokazano je, da termalna voda ni dobra le za vašo kožo, temveč tudi za vaše splošno zdravje. Na voljo so tudi zunanji in notranji bazeni, v enem od njih pa je tudi žleb za vodo, ki je kot nalašč za družine z otroki.

Masaža in spa

Na voljo so tudi različne vrste masaž, nekateri terapevti pa so bili celo zaposleni na Tajskem. Poleg masaž lahko izbirate tudi med kopelmi in spa. Razvajate se lahko z nego rok, razstrupljanjem telesa, nego obraza, pilingom telesa, voskanjem in še več. V centru savn so na voljo tudi različne oblike savn. 

Uživajte v najboljšem bivanju v Thermana Park Lasko, Slovenija

Thermana Laško je nedvomno nekaj, kar je vredno izbrati za svojo nastanitev, če boste kdaj obiskali priznano slovensko zdraviliško regijo. Ta wellness hotel je s svojimi neverjetnimi zmogljivostmi kot nalašč za samostojne popotnike, pare za katere so primerni paketi za dva, in družine z otroki.

Objave iz iste kategorije: