Doma Blog Nove spletne strani

Nove spletne strani

Nadaljujemo s predstavljanjem novih oz. prenovljenih spletnih strani, ki zelo hitro prihajajo iz naše delavnice. Tokrat bomo v enem prispevku predstavili kar štiri: slovenc.si, plemenitekovine.info, zoobies.si in dojenje.si.

Strani prihajajo iz različnih virov. Spletni portal in forum slovenc.si je že stara stran, ki smo prevzeli od originalnega lastnika in jo predelali v obliko v kateri bo vzdrževanje veliko lažje. Stran zagotovo spada v naš venček strani namenjenih Sloveniji in turizmu, že sedaj je na strani kar nekaj povezav, predvsem s portalom kam.si .

Ostale tri so bolj ali manj namenjene optimizaciji za iskalnike. Povsem iz standardnega koncepta „štrli" spletna stran plemenitekovine.info (zlato, srebro, platina, paladij) , ki je nastala le zato, ker smo zelo ugodno dobili večje število primernih člankov. Stran bo zanesljivo mogoče uspešno povezati z našimi stranmi s področja gospodarstva.

 blogi 80 zoobies front page Nove spletne strani

Zadnji dve strani sta namenjeni predstavitvi izdelkov, ki se prodajajo v spletni otroški trgovini chebeltza.com . Na strani zoobies.si so predstavljene plišaste igrače ameriškega proizvajalca Zoobie Pets . Vsekakor je to ena izmed najbolj obširnih serij plišastih igrač, ki so poleg vsega še zelo uporabne (v notranjosti imajo zloženo odejo).

 

Drublogi 80 Milkband dojenje fp Nove spletne strani ga spletna stran dojenje.si, pa je namenjena predstavitvi pripomočka za dojenje Milk Band , ki mladim mamicam omogoča nadzor nad dojenjem otroka, predvsem pa pomaga pri pomnenju za dojenje pomembnih podatkov, s čimer ima večina mamic velike težave.

 

Objave iz iste kategorije: