Doma Blog Slovenske spletne strani

Slovenske spletne strani

Kot sem povedal že v pregledu dogajanja za 4. teden , smo pred dvema tednoma pognali novo spletno stran, ki jo bomo uporabili za promocijo spletnih strani . V Sloveniji je veliko pomanjkanje kanalov za predstavitev spletnih strani in novih vsebin na njih. Vsepovsod tovrstne članke preganjajo kot „spam". Ta stran pa je namenjena prav takim člankom – in sam menim, da se bo na koncu izkazala tudi za vsebinsko koristno, in ne bo namenjena samo iskalnikom.

Ker spletno stran predstavljam na portalu kam.si lahko tudi povem, kako se bo ta portal pojavljal na tej strani. Predstavitev strani je že objavljena, prav tako pa najava novembrskega mesečnika . Že iz tega se vidi, kako bo portal kam.si prisoten na tej strani – vsak mesec bomo na njej objavili kratek pregled novega mesečnika.

Bolj podrobne pogoje in namen delovanja si lahko ogledate, kar iz pogojev objavljanja spletnih strani na portalu http://www.web-strani.si, ki si jih lahko preberete tudi tule:

 

Dodaj svojo stran!

Tudi tvoja stran je lahko predstavljena na teh straneh!
Vse kar moraš storiti je, da pošlješ opis dolžine do 2000 znakov na naslov [email protected], ter na predstavljeno stran dodaš povezavo do te spletne strani.
Predstavitev bo objavljena šele, ko bo link na vaši strani že viden!

 

Prednost za vas

Kakovosten link v vsebinsko povezanem članku, posredovan preko RSSa tudi na več drugih spletnih strani! V roku ene ure je članek avtomatično objavljen na strani Slovenski digg.

 

Prednost za nas

Vsebina in aktualnost spletne strani!

 

Mesečne novice

Število novic, ki jih lahko objavite poleg predstavitve strani, je odvisno od Google PageRanka strani, s katere je link usmerjen na našo stran:

  • PR0 – ni dovoljenja za objavo novic;
  • PR1 – ena novica letno;
  • PR2 – dve novici letno;
  • PR3 – štiri novice letno;
  • PR4 in več – mesečna objava novic.

 

Objave iz iste kategorije: