Doma Imenik

Imenik

Kaj je Kam.si?

Kam.si je spletni imenik. Že po imenu je jasno da je organiziran po geografskih načelih in je omejen na Slovenijo in bližnjo okolico. Vsebuje nekaj baz podatkov, ki tvorijo jedro strani npr. opisi mest, opisi romarskih cerkva in predstavitve turističnih krajev. Vanj pa se seveda lahko vključijo tudi vsi drugi, storitev je verjetno posebej zanimiva za ponudnike turističnih in servisnih storitev.

Kako se vključiti v imenik?

Kam.si je del večjega sistema. V imenik se vključite iztočasno z vključitvijo v naš sistem za izmenjavo oglasov bobtax. Vključitev v sistem vam omogoča brezplačen vpis v več specializiranih imenikov: kazalo.net (splošen imenik slovenskih spletišč), spletarna.net (odp kompatibilen imenik v angleščini), spletarna.si (odp kompatibilen imenik v slovenščini), kam.si (geografski spletni imenik) ter kdaj.si (spletna najava dogodkov).

Vpis je mogoč tudi samostojno, v tem primeru zaračunamo osnovno oblikovanje strani. Za vpis so potrebni naslednji podatki: krajevni opis z opisom dostopa, predstavitev dejavnosti in ponudbe, kontaktni podatki in slika.