Doma Vodniki, zemljevidi, knjige Navigacija, ki se ji je težko upreti

Navigacija, ki se ji je težko upreti

prclanki image005 Navigacija, ki se ji je težko upreti

Garmin nüvi 3790T Premium
Navigacija, ki se ji je težko upreti

prclanki 1a Navigacija, ki se ji je težko upretiprclanki 1 Navigacija, ki se ji je težko upreti

Garmin, vodilno podjetje za razvoj navigacijskih sistemov, predstavlja nüvi 3790T Premium, ki določa nove oblikovalske standarde, funkcije in enostavnost uporabe cestnih navigacijskih naprav. Z manj kot 9 mm skupne debeline ohišja je najtanjši prenosni cestni navigator na trgu.

Nagrajena oblika nadaljuje z enostavno uporabo in z na dotik občutljivim zaslonom diagonale 10,9 cm z gladko stekleno površino in omogoča uporabnikom prikaz prednaložene kartografije v ležečem ali pokončnem položaju, idealno za uporabo v avtu ali peš.

Nov, zmogljivejši “multi-touch” zaslon omogoča, da pogled povečate ali zmanjšate (z dvojnim dotikom ali "stiskanjem" zemljevida), prebrskate okolico na zemljevidu (vlečenje s prstom) ali spremenite perspektivo iz 2D v 3D in zavrtite zemljevid za 360 stopinj (z dvema prstoma povlečete ali obračate).

Cesta še nikoli ni bila videti tako realistično, zahvaljujoč podrobnostim 3D terena. Senčena topografija in realističen mejniki zagotavljajo izjemen pregled in izboljšano zavedanje okolja. Funkcija trafficTrends zagotavlja učinkovito usmerjanje in realistične čase prihoda, priporoča poti z uporabo zgodovinskih podatkov o prometu in ponavljajočih se trendov v danem trenutku ali dnevu. Navigacija namreč omogoča sprejem prometnih informacij tudi v Sloveniji in na področju pokritem s signalom servisov RDS-TMC. Brezžična tehnologija Bluetooth omogoča prostoročno telefoniranje v povezavi z združljivim telefonom.

Za več informacij obiščite spletno stran www.garmin.si.

 

Objave iz iste kategorije: