Domov arrow Vsi blogi arrow Otroški bazar
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec

Kam.si blogi

Blogi uporabnikov spletne skupnosti portala Kam.si


Sep 13
2008

Otroški bazar

Posted by svarun in SlovenijaLjubljanadogodek

Včeraj smo si šli z družino ogledat Otroški Bazar, ki je od četrtka do danes potekal na Gospodarskem razstavišču v  Ljubljani . Vstopnine ni bilo, razstavljalci pa so zasedli tri dvorane, ki so bile včeraj vse zelo polne.

 Mi smo se najprej ustavili pri stojnici Ljubljanskih mlekarn, kjer so vsi otroci, ki so se udeležili delavnic (narisali risbico), dobili brezplačno lučko. Hostese so bile izjemno prijazne, poleg tega pa so še  okrog so hodile našemljena lučka, ježek (na sliki)  in nek brrr. Danes sem prebral, da so dobili prvo nagrado za najboljšega razstavljalca. Zasluženo.

Malo več časa smo ostali tudi na prostoru, imenovanem, Aptyev kotiček, kjer je bil nekakšen  mini otroški fitnes. Izdelali smo ročne lutke, pobarvali nekaj  pobarvank , pojedli precej bombonov. Na eni od stojnic so otroci lahko božali dve kači , mamice pa so jih dobile okrog vratu.

Težko bi naštel vse, kar smo videli, spomnim pa se stojnice slovenske vojske, čebel,  nekaj turističnih (med drugim za Veliko planino), videli pa smo tudi veliko mask: Nodi , Poštar Peter, Volk (številka 112), ...  Ni nam žal, da smo šli in se drugo leto prav gotovo spet vidimo. 

 

 

 

 

 

Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008