Doma Partnerji Harmonija

Harmonija

HarmonijaSi zaželite kdaj pobegniti od napornega vsakdana, od vseh obveznosti, dnevnih obremenitev, težav? Kako prijetno bi bilo, popolnoma se sprostiti, vsaj za kakšno uro na dan, teden ali vsaj za kakšno uro v mesecu kajne?

predstavitve predloga srebrni partner Harmonija
predstavitve predloga images rek vec slik ok1 02 Harmonija Harmonija predstavitve predloga images spacer Harmonija
predstavitve predloga images spacer Harmonija
Si zaželite kdaj pobegniti od napornega vsakdana, od vseh obveznosti, dnevnih obremenitev, težav? Kako prijetno bi bilo, popolnoma se sprostiti, vsaj za kakšno uro na dan, teden ali vsaj za kakšno uro v mesecu kajne?

Rešitev je….

HARMONIJA – SREDIŠČE UGODJA

Samo za vas smo ustvarili pravo središče ugodja, Harmonijo – hišo za popolno sprostitev telesa in duha. Prostor za neobremenjeno druženje, za prijetna praznovanja, za nepozabne trenutke.

V Harmoniji vam na enem mestu nudimo športne aktivnosti, lepotne programe, kulinarične užitke, spa-welness ponudbo, povrhu vsega pa lahko pri nas tudi prenočite.

Smo nova pridobitev Mengša. Ponudbo smo razširili v letu 2006 in lahko se pohvalimo z zelo lepim številom stalnih, zadovoljnih gostov. Zaradi bližine Ljubljane in letališča smo zelo zanimivi za turiste in poslovneže, zaradi naše športne ponudbe pa nas zelo veliko obiskujejo profesionalni in rekreativni športniki. Vsekakor, pa so naša vrata odprta za vse.

Prirejamo razna praznovanja obletnic, poroke, priložnostne zabave in marsikdaj je zelo priročen hotelski del našega centra. Prenočevanje je možno v 12 sodobno opremljenih sobah, kategorije 3*.

V restavraciji Harmonija dajemo poudarek na zdravi prehrani, seveda pa se prilagodimo tudi posebnim željam gostov. Kulinarične užitke vam nudimo ob rezervaciji.

Spa-Welness prostori se razprostirajo na cca 650 m2. V prijetnem ambientu vam je na voljo pet odličnih savn, sprostitev v masažnem bazenu, ter nujno izkusite poseben tuš doživetij.

Za vse, ki si želite lep, temnejši ten skozi vse leto, vam je pri nas na razpolago ležeči solarij Alisun.

POSEBNA PONUDBA

So trenutki, ko želite še bolj razvajati sebe in svoje najbližje. Za vas imamo posebno ponudbo!
V sobi »Harmonija petih elementov« vam nudimo posebno postrežbo – v njej izvajamo hišno masažo za dva, ki vključuje tudi dišečo kopel v posebnem jaccuziju in izjemno romantično vzdušje…pridušeno svetlobo, svečke, ter nežno glasbo. Sproščenost zagotovljena.

Še ena hišna posebnost za posebna razvajanja – Hammam, orientalski ritual, ki ga lahko rezervirate za 2-4 osebe. V tem prostoru je posebna, ločena parna savna, v kateri se boste savnali z medenimi, čokoladnimi ali blatnimi oblogami, nato pa vam bo terapevt-ka s posebno milnico naredil-a telesni peeling. Seveda vsebuje ritual tudi zelo sproščujočo masažo, v posebnem prostoru pa se boste spočili in poklepetali z družbo.

KOZMETIČNI SALON

Naš kozmetični salon smo opremili z vrhunsko in najnovejšo opremo, naj posebej omenimo najnovejšo aparaturo za pomlajevanje kože Beauty-Tek. Uporabljamo vrhunski kozmetiki Elemis, ki jo ekskluzivno za Slovenijo zastopamo v Harmoniji in Matis.
Nudimo vso klasično kozmetično oskrbo in še marsikaj – vabljeni…

V posebnem delu centra vam v prijetnih masažnih sobah nudimo pestro ponudbo masaž za različne potrebe in želje posameznika. Svojo masažo izbirate med mnogimi terapevtskimi in sprostitvenimi masažami. Posvetujte se z našimi terapevti in skupaj boste našli pravo za vas.

ŠPORTNI PROGRAM

Za športne navdušence je na voljo pokrita dvorana s petimi igrišči za badminton in tremi teniškimi igrišči z granulatom. Imamo še večnamensko dvorano in dvorano za individualne vadbe, kjer vam omogočamo vadbo z revolucionarno napravo Power plate, kardio kolo in veslača. Skupek vadbe na teh napravah je več kot dovolj za odlično telesno kondicijo.

Večnamenska dvorana (107 m2) je namenjena izvajanju skupinskih vadb, raznih seminarjev, delovnih sestankov, za zaključene skupine lahko pa organiziramo tudi praznovanja. Dvorana je opremljena z modernih ozvočenjem, prenosnimi in namiznimi mikrofoni, DVD playerjem, video playerjem in diaprojektorjem z velikim platnom.

V popoldanskih in večernih urah so med tednom razpisane skupinske vadbe, ki jih vodijo inštruktorji z veljavnimi licencami.
Prav tako se izvajajo tu plesni tečaji v skupini oz. individualno poučevanje prilagojeno vsaki stranki posebej.

Za šport je poskrbljeno tudi v času sezone športa na prostem – poleg notranjih igrišč se lahko razgibate še na igriščih za odbojko na mivki.

Ponudba je torej več kot dovolj pestra in videli boste, da se boste kmalu pri nas počutili kot doma. Obiščite nas in se nam prepustite – lepo bomo poskrbeli za vas!

Vabljeni!

Kolektiv Harmonija

predstavitve predloga images spacer Harmonija
predstavitve harmonija harmonija 200 Harmonija Prijeten počitek vam nudijo zelo udobne postelje v sodobno. Kopalnice so opremljene s tušem. Prijetno vzdušje v restavraciji z odlično hrano... V recepciji dobite vse informacije in svetovanja Pogled na masažni bazen in področje savn. Posebna soba za razvajanje v dvoje. Masaže in kozmetične storitve izvajamo v posebnih sobah. Pogled na športno dvorano.
HARMONIJA
Linhartova 33, 1234 Mengeš
REZERVACIJE
tel: 01 729 6650
mob: 040 888 021
V športni dvorani se boste združili prijetno s koristnim.
Revolucionarna naprava Power plate, na kateri telovadijo tudi mnoge slovenske in svetovne zvezde.
Dvorana za skupinske vadbe in poslovne seminarje.{mosimage cw=180}

Klikni!
Kje se nahajamo:  
E- naslov: [email protected]
Splet: www.harmonija.eu
predstavitve predloga zelena Harmonija

Objave iz iste kategorije: