Doma Blog Otroški bazar

Otroški bazar

blogi 129 bazar jezek Otroški bazar Včeraj smo si šli z družino ogledat Otroški Bazar, ki je od četrtka do danes potekal na Gospodarskem razstavišču v  Ljubljani . Vstopnine ni bilo, razstavljalci pa so zasedli tri dvorane, ki so bile včeraj vse zelo polne.

 Mi smo se najprej ustavili pri stojnici Ljubljanskih mlekarn, kjer so vsi otroci, ki so se udeležili delavnic (narisali risbico), dobili brezplačno lučko. Hostese so bile izjemno prijazne, poleg tega pa so še  okrog so hodile našemljena lučka, ježek (na sliki)  in nek brrr. Danes sem prebral, da so dobili prvo nagrado za najboljšega razstavljalca. Zasluženo.

Malo več časa smo ostali tudi na prostoru, imenovanem, Aptyev kotiček, kjer je bil nekakšen  mini otroški fitnes. blogi 129 bazar otroski fitnes telovadnica Otroški bazarIzdelali smo ročne lutke, pobarvali nekaj  pobarvank , pojedli precej bombonov. Na eni od stojnic so otroci lahko božali dve kači , mamice pa so jih dobile okrog vratu.

Težko bi naštel vse, kar smo videli, spomnim pa se stojnice slovenske vojske, čebel,  nekaj turističnih (med drugim za Veliko planino), videli pa smo tudi veliko mask: Nodi , Poštar Peter, Volk (številka 112), …  Ni nam žal, da smo šli in se drugo leto prav gotovo spet vidimo. 

 

 

 

 

 

Objave iz iste kategorije: