Domov arrow Vsi blogi arrow Naj turistične lokacije v Sloveniji
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec

Kam.si blogi

Blogi uporabnikov spletne skupnosti portala Kam.si


Nov 12
2013

Naj turistične lokacije v Sloveniji

Posted by Urednik in Untagged 

V Sloveniji so doma nekatere od najbolj očarljivih turističnih destinacij v Evropi. Država združuje neokrnjeno naravo in sodobnost v zanimivo kombinacijo.

Kljub svoji majhnosti je Slovenija dežela polna turističnih zanimivosti. Zanimivosti je toliko, da se splača načrtovati vaše potovanje vnaprej, tako da si boste lahko ogledali veliko fantastičnih turističnih lokacij v državi. Glavno mesto Slovenije je lep kraj za začetek vašega potovanja. Ljubljana je uspešna večkulturna metropola. Čudoviti muzeji, gradovi in mikavne kavarne so tu, da te razvajajo. Oglejte si mesto z lastno hitrostjo, ampak pazite, da vas mesto na zasvoji in v njem kar ostanete.

Seveda obstaja v Sloveniji še veliko drugih čudovitih turističnih destinacij, vključno z dvema zelo lepima jezeroma - Bohinjskim in Blejskim jezerom. Če so vam naravne lepote in kristalno čista voda na vrhu vašega spiska, potem je ta mesta potrebno premakniti na vrhu vašega seznama. Bohinjsko jezero je stisnjeno med Alpe na robu Triglavskega narodnega parka in je pravi dragulj. Zaključek vašega popotavnja mora biti na slovenski obali, na Krasu in v dolini Soče. Za oddih od vseh ogledov pa boste morda želeli uživati v številnih zdraviliščih, ali pa obiskati tradicionalno igralnico in uživati v igri blackjack - na slovenski način!
Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008