Doma Blog WWW strani – nov spletni imenik

WWW strani – nov spletni imenik

Že nekaj časa pripravljamo nov spletni imenik . Naša najbolj zagreta blogerka stefi ga seveda že pridno uporablja. Pri spletnih imenikih se ne moremo izogniti vprašanju: le kaj nam je potreben še en imenik, saj večina obstoječih vsebuje povsem enake zapise.

Ravno pri organizaciji vsebine in strukturi vsebine se nov imenik precej razlikuje od obstoječih, saj omogoča vpise z izjemno popularnih novih strani. Tako je mogoče dodati strani z osebnimi profili s socialnih omrežij Facebook, Twitter, MySpace, Linkedin. Prav tako je mogoče dodati tudi posamezne strani iz Facebooka, npr. spletno stran, kjer se predstavlja naša spletna stran kam.si .

Posebej so izpostavljene strani iz sistema Squidoo – to je sistem, ki omogoča enostavno izdelavo zahtevnih enostranskih spletnih strani, vpise teh strani pa nekateri imeniki zavračajo. Tudi na tem sistemu je kar nekaj strani, ki posredno podpirajo tudi kam.si – recimo Squidoo spletne strani namenjene predstavitvi Ljubljane , Lipice in Bleda .

Če bo interes uporabnikov zadosten bomo dodali tudi podporo za podoben sistem HubPages oz. katerikoli drug sistem, le da bo izražen jasen interes s strani uporabnikov.

Objave iz iste kategorije: