Doma Blog Turizem in potovanja

Turizem in potovanja

Tourism and travel

Predstavljamo eno prvih izključno angleških strani v naši zdaj že res veliki kolekciji spletnih strani. Ta je z enakega vsebinskega področja kot spletni portal kam.si, zato je predstavitev še toliko bolj uporavičena. Spletna stran Tourism and travel je mišljena kot naš prvi korak v turistični širni svet 🙂

Gre za sestrsko stran slovenski strani izlet.si, ki smo jo v tem blogu predstavili pred pol leta pod naslovom Izlet.si – pomoč za portal kam.si! In je namenjena predstavitvi zanimivih turističnih krajev (pa tudi drugih zanimivosti) v Sloveniji, Evropi in po svetu. S to stranjo nimamo nekih velikih načrtov je le del večjega turističnega projekta v okviru katerega bomo predstavili še več strani s podobno tematiko (turizem, potovanja, počitnice).

Prva zelo podobna je tudi že v pripravi, glavna razlika pa bo ta, da bo nova stran imela boljše (obsežnejše) opise, le ti pa bodo tudi prevedeni v več tujih jezikov.

Morebitnim interesentom za objavo svoje turistične ponudbe (na izlet.si stane letna „vstopnica" 100 evrov) je objava na spletni strani tourismtravel.eu omogočena kot brezplačni dodatek k objavi na strani izlet.si, ob pogoju, da je ponudba prevedena v angleški jezik. Spletna stran izlet.si dosega že več kot 50 obiskovalcev dnevno in tudi stran tourismtravel.eu bo kot kaže imela v zelo kratkem času lep obisk.

 

Objave iz iste kategorije: