Doma Izleti Zanimivosti Doživite Bohinjsko jezero malo drugače! Z ladjo Zlatorog v osrčju Triglavskega narodnega...

Doživite Bohinjsko jezero malo drugače! Z ladjo Zlatorog v osrčju Triglavskega narodnega parka.

Ste se že kdaj tako peljali z ladjo po mirni gladini jezera? Brez hrupa in brez škodljivih izpustov na ekološki električni pogon?

partnerji turisticna ladja Doživite Bohinjsko jezero malo drugače! Z ladjo Zlatorog v osrčju Triglavskega narodnega parka.Privoščite si izlet z družino, peljite prijatelje na oddih, vzemite si dan zase in se umaknite od napornega ter stresnega vsakdana. Odlična izbira je Bohinjsko jezero, po katerem se lahko peljete s turistično ladjico – po izjemno konkurenčnih cenah – s posebnimi popusti v pred in posezoni, ko je v Bohinju najlepše!
Doživite Bohinjsko jezero in njegovo okolico iz druge perspektive in se prepustite čarobni jezerski gladini, razlagi prijaznega vodnika in zaplujte – z ladjo Zlatorog, ki je dolga skoraj 20 metrov in sprejme 75 potnikov, ter je kot taka idealna tudi za večje skupine (avtobusi)!

Ladja ima vstopno-izstopni mesti na obeh straneh jezera in z veseljem vas bodo popeljali nazaj na točko, kjer ste vstopili, a se zna zgoditi, da si boste “ob polčasu” z užitkom privoščili še atraktivne izlete v bližnji okolici, ki jih je res – ogromno. Recimo z gondolo na Vogel, ogled slapa Savica, kanjona Mostnice, obisk ranča Mrcine, izlet na Rudnico, Vogar, Komno, sedmera jezera… V Ukancu vam namreč za lažji dostop do vseh lepih koncev Bohinja nudimo tudi kolesa na elektriko, prevoze s turističnim kombijem in najem pohodnih palic, ob vstopu na ladjo pa VSAK obiskovalec dobi tudi GRATIS letak Bohinja z vrisanimi turističnimi točkami v neposredni bližini jezera.

Sicer si pa lahko v polurni udobni vožnji z našo ladjo lahko privoščite tudi osvežilne napitke – kot so pivo, voda in sokovi, ter obvezni domači borovničevec iz ladijskega bifeja.

Poroke na Bohinjskem jezeru – na ladji Zlatorog

Na naši ladji vam lahko organiziramo tudi romantično poroko na Bohinjskem jezeru. Do sedaj smo jih že preko 50, saj je Bohinj s svojo neokrnjeno naravo v Triglavskem narodnem parku idealno mesto za večno zaobljubo tudi zato, ker po starem izročilu Triglavske vile novoporočencema obljubljajo skupno srečo za vse življenje.
partnerji zlatorog 02 Doživite Bohinjsko jezero malo drugače! Z ladjo Zlatorog v osrčju Triglavskega narodnega parka.
Bohinj pravzaprav ponuja idealno naravno kuliso za takšen dogodek. Ker je poroka že tako nekaj posebnega in prelomnica v življenju vsakega posameznika, tak obred obljublja nepozabno doživetje ne samo za mladoporočenca, temveč tudi za vse udeležence, ki si ga bodo zanesljivo zapomnili za vedno.

V okviru organizacije poroke vam z izurjeno ekipo nudimo komplet dejavnosti ki sodijo v ta okvir (vse v zvezi s pripravo same poroke, kot tudi nočitve, prevoze, pogostitve, šotor na travniku, spremljevalne dogodke…)

Če ste se odločili, da svoj zakon potrdite tudi pred Bogom, vam lahko organiziramo cerkveno poroko v eni od dveh cerkva v neposredni bližini jezera. Do cerkvice Sv. Duha pa vas lahko popeljemo tudi po jezeru.

Ne pozabite si tudi ogledati naše spletne strani na naslovu www.turisticna-ladja.eu.

POKLIČITE ali nas KONTAKTIRAJTE na e-mail [email protected], tel: 070 819 190 in z veseljem vam bomo posredovali vse dodatne informacije.

Objave iz iste kategorije: