Doma Blog SuperDAN v živalskem vrtu (četrtek, 25. junija 2009)

SuperDAN v živalskem vrtu (četrtek, 25. junija 2009)

Odlična priložnost za sproščeno druženje v ZOO Ljubljana, v družbi družin, ki so jim živali in narava pri srcu. Zato si zagotovite brezplačen vstop na superDAN v ZOO Ljubljana , ki ga bosta podarili revija superMAMI in Otroci.

 
Živimo v času, ko nam pogosto primanjkuje tistih trenutkov, ki bi jih preživljali skupaj z družino, s prijatelji, z vsemi tistimi, ki jih imamo radi. Žal v obilici vsakodnevnih obveznosti  pozabljamo na vse lepo, kar nas obkroža. Vsaj delček tega občutka bi vam radi pričarali mi, zato ste prisrčno vabljeni v našo družbo!

Sodelavci revije superMAMI in revije Otroci vam bodo skupaj z Živalskim vrtom pripravili še zanimivejši program kot lani. Otroci se bodo po ogledu Živalskega vrta lahko zabavali na številnih otroških delavnicah, ogledali gledališko predstavo, nastop plesne skupine, poslušali pravljice znanega škrata…
Priredili bomo tudi iskanje zaklada v Živalskem vrtu z zanimivo in privlačno nagrado.

Letos bomo naredili tudi nekaj dobrega. Za otroke na infekcijski kliniki v Ljubljani bomo zbirali igrače.

Z vavčerjem , ki ga boste dobili na spletni strani superdan.si od 8. 6. 2009 dalje, ste upravičeni do brezplačne vstopnice za Živalski vrt dne 25. 6. 2009. Vstopnic je le 3.000 zato pohitete. Otroci do 2 leta starosti imajo prost vstop in ne potrebujejo vstopnice.

Objave iz iste kategorije: