Doma Blog Otroški bazar

Otroški bazar

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

blogi 420 kam.si 006 Otroški bazar

Po uspešni prireditvi Lunin festival, ki se je odvijala v ljubljanskem parku Tivoli, se tokrat zopet obetajo štirje dnevi zabave in doživetij za vso družino, Otroški bazar. Največja prireditev za družine v Sloveniji bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, od 10. do 13. septembra 2009 in bo že četrta po vrsti.

Na letošnjem Otroškem bazarju nas čaka bogat sejemski program, različni ustvarjalni kotički, svetovalnici za starše, dogajanja na zunanji ploščadi in še marsikaj.

Za vse, ki imamo radi živali, bo na zunanji ploščadi zelo pestro. Bazarkov ranč bo poln domačih živali. Ovce, koze, prašički, osliček, race in gosi ter konjiček, ki jih bomo lahko prav tako kot v Živalskem vrtu, tudi pobožali.

Če smo na Luninem festivalu lahko občudovali policijskega psa Arnija, si bomo ljubitelji psov na Otroškem bazarju lahko ogledali agility tekme. Psi in njihovi vodniki nam bodo pokazali kako spretni in hitri so.

V soboto in nedeljo bo potekala akcija za pomoč kužkom iz Zavetišča Horjul. Na Otroški bazar lahko prinesemo hrano, opremo, posode, pripomočke za osebno nego in ležišča za kužke in muce.

Tako, to je samo en majhen del vsega zanimivega dogajanja na prireditvi, na katero je vstop prost.

Objave iz iste kategorije: