Doma Blog Olimje – izlet

Olimje – izlet

Včeraj je zvečer divjalo neurje,zato  smo imeli računalnik iz varnostnih razlogov ugasnjen. Predviden povzetek našega dvodnevnega izleta v Olimje je zato na vrsto prišel danes.

Kot sem vam povedal že v prejšnjih treh prispevkih, smo si prvi dan v Olimju ogledali: Deželo pravljic in domišljije – Koča pri čarovnici (popularno imenovano Čarovniška dežela), samostan, čokoladnico , jelenov greben in manjši zasebni živalski vrt.  

blogi 129 izlet olimje aqualuna Olimje - izlet Prespali smo v zasebnem apartmaju, zjutraj pa smo se po zajtrku odpravili še na zaključek našega izleta. Šli smo se kopat v termalni park Aqualuna .

Že prejšnji dan, ko smo se vozili mimo, sta se mali dve  s hrepenenjem ozirali proti  visokim toboganom in mrmrali: "Ko bi vsaj imeli s sabo kopalke". Toda to je bilo prešnji dan še skrivnost. Zato pa je bilo navdušenje potem , ko smo parkirali pred vhodom v Aqualuno, toliko večje. Seveda smo kopalke imeli s sabo, le da so bile skrite čisto na dnu potovalke 🙂

Cel dan smo preživeli na toboganih,  se valjali po bazenih in uživali v umetnih valovih, ki jih pričarajo vsako polno uro. Če povzamem na kratko: izlet v Olimje je bil res odličen.

Objave iz iste kategorije: