Doma Novice Predstavitve ISSN številka in forum

ISSN številka in forum

Logotip Kam.si1. Prva številka mesečnika poslana preko poštnega seznama.

Tokratna, junijska številka je prva, ki jo pošiljamo tudi prek poštnega seznama – od prejšnjega meseca se lahko prijavite na prejemanje mesečnika na prvi strani spletne strani. Vsi registrirani uporabniki tudi lahko prejemajo mesečnik. Naročniki se lahko z enim klikom odjavijo iz poštnega seznama, če bi jim mesečna sporočila postala nadležna. Vsebina mesečnika je pravzaprav enka vsebini prve strani. Vsi prejemniki ste lepo povabljeni, da mesečnik pošljete naprej svojim znancem in prijateljem in tako omgočite boljšo razpoznavnost naše publikacije.

Naš cilj v prihodnosti je mesečnik izdajati tudi v papirni obliki.

2. Forum na spletni strani

Na strani kam.si smo pravkar odprli tudi nov forum. Vsi obiskovalci spletne strani lahko forum prebirajo, pišejo pa lahko vanj le registrirani uporabniki.
Forum je razdeljen na več področij:
1. Komentarji aktualna številke mesečnika;
2. Izleti in predstavitve;
3. Na spletu;
4. O spletni strani;

3. ISSN številka

Zaprosili smo za dodelitev ISSN (international standard serial number) številke in jo tudi takoj dobili, tako da je sedaj naš mesečnik uradno registriran v svetovni bazi periodičnih publikacij. Naša ISSN številka je: ISSN 1854-973X.

4. Predstavitev spletne strani v reviji Ognjišče

Naša spletna stran je bila predstavljen v reviji Ognjišče. Med pregledom izletniških spletnih strani smo bili uvrščeni na prvo mesto. Dobili smo tudi kar nekaj kritik, predvsem glede tehničnih pomanjklivosti, a se teh problemov zavedamo in jih poskušamo pospešeno odpravljati.

Vse bralce spodbujamo, da stran (v kolikor se vam seveda zdi zanimiva) popularizirate. Za najuspešnejše "promotorje" pripravljamo tudi lepe praktične nagrade (Več o tej akciji v prihodnjih mesecih).

Tomaž Štefe

Objave iz iste kategorije: