Doma Novice Predstavitve Spremenjena oblika mesečnika

Spremenjena oblika mesečnika

Po nekaj mesecih se je uredniška ekipa mesečnika kam.si odločila za spremembe v vsebinski zasnovi mesečnika. Dosedanja oblika, ki je bila v celoti namenjena eni tematiki, se je pokazala za izjemno zanimivo in uporabno, a so pomanjkljivosti tovrstne vsebinske zasnove vseeno večje kot prednosti.

Po novem bo vsebina bolj podobna revijalni zasnovi. Nosilno temo bosta podpirala dva članka (lahko tudi več), ostali članki pa bodo v revijo vključeni po kriterijih aktualnosti ter regijske in tematske razpršenosti. To pomeni, da naj bi bili članki iz različnih slovenskih pokrajin zastopani v vsaki aktualni številki mesečnika.

Z novo organizacijo bo v prihodnjih mesecih prišlo tudi do reorganizacije spletne strani. Prva stran spletišča kam.si v prihodnje ne bo več mesečnik, marveč stran, kjer so prikazane aktualne novice, najnovejši članki, predstavitve knjig in napovedi dogodkov.

S to številko na spletno stran dodajamo tudi novo rubriko "Predstavljamo knjige", v kateri bomo predstavljali novosti založb, ki svoje knjige prodajajo tudi preko naše spletne strani. Prva predstavljena knjiga je knjiga avtorja z največ objavljenimi prispevki na naši spletni strani, Francija Petriča, Slovenske božje poti, ki je pravzaprav nadgradnja zbirke knjig Duša, le pojdi z mano, katerih vsebina je tudi del našega spletišča.

Novosti na naši spletni strani je še veliko, a o njih bomo poročali sproti. Tako o novoustanovljenem društvu, ki bo podpiralo spletno stran kam.si, kot o zanimivih akcijah, s katerimi sodelujemo tudi na mestnih in državnih razpisih. Pripravljamo tudi nagradno igro, za sodelujoče pa tudi lepe nagrade.

Lep pozdrav
Urednik
Tomo Štefe

Objave iz iste kategorije: