Doma Novice Predstavitve Hotel, restavracija in golf v Lipici

Hotel, restavracija in golf v Lipici

Hotel LipicaHotel Maestoso nosi plemenito ime, ki povezuje sedanjost z utrinki preteklosti. Poimenovan po znameniti liniji lipicancev vabi v udobno in prijetno bivanje vse ljubitelje belih konj in spokojnosti slikovite kraške pokrajine. Odlična kulinarična ponudba s ščepcem mediteranskega sonca vznemiri vse vaše čute. Hotel je odprt vse dni v letu in v recepciji so vam na voljo štiriindvajset ur na dan. Oddih si lahko privoščite v eni izmed suit ali dvoposteljnih in enoposteljnih sobah. 

 


V restavraciji hotela vas bo zapeljal mamljivi vonj domačih kraških dobrot, ob katerih se prileže vrhunska kapljica. Izbirate lahko med številnimi žlahtnimi lokalnimi vini. Poleg a la card menija vam je na voljo tudi odlična ponudba dnevnih menijev. Okolica hotela ponuja številne športne aktivnosti, kot so golf, tenis in trim steza, ter mrežo kolesarskih poti. Družine lahko prijeten čas preživite na mini golfu in otroškem igrišču. Svojo srečo lahko preizkusite tudi v igralnici Grand Casinoja Lipica. 

Golf LipicaSredi slikovite kraške pokrajine razgiban teren golf igrišča očara s svojo lepoto in številnimi priložnostmi za vrhunsko igro. Zaradi ugodne klime je igrišče za golf v Lipici edino v Sloveniji, ki ima svoja vrata odprta vse leto. Golf igrišče Lipica organizira in nudi:
– golfske tabore za mlade in najmlajše
– individualne ali skupinske ure
– tečaje za pridobitev dovoljenja za igranje
– tečaje za začetnike in izkušene igralce
– turnirje, ki veljajo za spremembo HCP in družabne turnirje z različnimi oblikami igre
– PRO-AM TEKMOVANJA
– uvodni urici za vse tiste, ki jim je golf še neznan
– Lipiško ABC šolo golfa
V sklopu golfskih storitev vas čaka raznolika ponudba paketov za začetnike, izkušene golfiste in ljubitelje kulinaričnih užitkov. Igrišče razpolaga z dobro založeno trgovino – Pro shop Lipica, kjer boste našli golf oblačila, opremo in vse pripomočke vodilnih svetovnih blagovnih znamk. Le korak stran so tudi urejena teniška igrišča in mini golf. 

Vse dodatne informacije o naši ponudbi z urniki in ceniki lahko dobite na spletni strani Kobilarne Lipica http://www.lipica.org .

Objave iz iste kategorije: