Doma Blog 4.teden – pregled dogajanja

4.teden – pregled dogajanja

Za nami je še en teden običajne aktivnosti – z redkimi prebliski, smo v sodelovanje bolj ali manj še vedno vključeni le trije „tekmovalci". Prvi štirje dnevi so bili zelo prazni, zato pa smo večino zaostanka nadoknadili v zadnjih treh dneh tedna, ko smo objavili kar 8 blog zapisov in dodali 30 novih fotografij v galerijo.

Dosedanji zaslužek po tednih se je gibal takole: 1. teden 23,9 evra, 2 teden 54 evrov (omejeno na 50), 3 teden 26,8 evra in 4 teden 28,8 evra. To pomeni, da je 4. teden kljub vsemu drugi najuspešnejši po zaslužku.

Člani uredništva smo v tem času izjemno zasedeni, poleg rednega dela pa pripravljamo tudi nekaj dodatnih orodji, ki nam bodo pomagala pri nadaljnji promociji portala kam.si. Tako smo v zadnjih dneh pripravili novo spletno stran „Slovenske spletne strani ", njen namen in uporabo pa bom predstavil v enem izmed prihodnjih blogov.

V zadnjem tednu je potrebno omeniti še dosežek svaruna , saj njegov blog že obsega 50+ prispevkov . Potrebno je omeniti, da so v tem tednu blogi bili mnogo bolj tematski, kar se pozna tudi pri boljšem obisku – posebej kot primer izpostavljam blog zapis Grad Miramar, naše zavzete blogerke stefi .

Se eno razlago sem dolžan, ki je do sedaj nisem mogel dati, ker sem stvar ugotovil šele pred nekaj dnevi. Večkrat se sodelavci pritožujejo nad lestvico „Pisci blogov" – saj vrstni red ni enak številu napisanih prispevkov. Razporeditev na lestvici je narejena glede na število vseh branj posameznega bloga! 🙂

 

Statistika po uporabnikih – TEDEN 4

ime | forum | komentar | blog | slika | točk | korigirano točk

Skupaj 9 9 12 45 288
stefi 4 5 4 20 109
svarun 1 2 5 25 128
lunanai 1 0 0 0 1
Urednik 2 2 3 0 49
ancy 1 0 0 0 1

Objave iz iste kategorije: