Doma Blog Pregled sodelovanja na kam.si

Pregled sodelovanja na kam.si

 

blogi 420 411a Pregled sodelovanja na kam.siTako kot svarun, sem se tudi jaz odločila napisati kratek pregled mojega sodelovanja ob 50 zapisu  na zelo zanimivi spletni strani kam.si. Kam.si sem obiskovala že prej saj tu vedno najdeš kakšno idejo za izlet po Sloveniji, ko pa so objavili akcijo Nagrada za sodelovanje pri urejanju portala, sem se prijavila. Sprva je bil moj namen sodelovati le z nalaganjem slik v na novo nastalo galerijo slik, mimogrede sem jih do danes prispevala 260, ene boljše druge malo manj, zelo pa sem bila vesela, ko mi je urednik kam.si dovolil nalagati tudi slike, ki sem jih naslovila hišni ljubljenčki.

Začela sem prispevati tudi blog zapise in na začetku je bilo kar nekaj tehničnih težav, ki pa sem jih s pomočjo sodelavcev reševala sproti in se kar veliko naučila. Ker sem že kar nekaj časa razmišljala, da bi imela svojo spletno stran, mi je sodelovanje na kam.si to željo še bolj utrdilo in do konca leta upam da bo tudi zaživela, z naslovom svetlana.si.

Mojih pet najbolj obiskanih zapisov na kam.si. Na prvem mestu Botanični vrt Univerze v Mariboru, ki vsebuje tudi veliko slik iz vrta, ima 470 klikov. Na drugem mestu Živalski vrt – trije žirafki, moja priljubljena tema  živali, 414 klikov. Naslednji pa so Gradec – Graz, 397, Turistična kmetija Štern, 363 in Grad Miramar z 362 obiski.

Objave iz iste kategorije: