Doma Blog Zaključek akcije Nagrajujemo sodelovanje

Zaključek akcije Nagrajujemo sodelovanje

 S koncem leta se je iztekla tudi naša akcija „Nagrajujemo sodelovanje ", ki se je začela 12. oktobra 2008. V tem času smo sodelujoči napisali 93 sporočil na forum, 125 komentarjev k člankom, 142 blogov in dodali 480 slik v galerijo.

Če komentiramo vsa štiri področja je rezultat zelo enostaven – popoln neuspeh na forumu , ki nam ga seveda ni uspelo spremeniti v uporabno mesto za pogovor – lahko da je tu se kasen drug problem npr. nepreglednost in na tem področju bomo v kratkem poskušali nekaj spremeniti. Komentarjev je bilo nekaj več, področja ne moremo oceniti kot popoln neuspeh, še manj pa kot uspeh.

Zadnji dve področji: blogi in galerija pa so vsekakor velik uspeh, saj je bilo v 81 dneh trajanja akcije dodanih kar 1,75 blogov dnevno in kar 5,92 dnevno dodanih slik v galerijo.

Število prijavljenih sicer ni bilo majhno (14), a tistih, ki smo presegli mejo za izpačilo je le peščica (4). A kot se je še večkrat pokazalo … bolje peščica zelo aktivnih sodelavcev, kot množica takih, ki niso „s srcem" pri stvari.

Štirje junaki, ki smo presegli magično mejo za izplačilo (5 evrov) smo: stefi , svarun , Urednik in Matej. Torej dva člana redakcije in dva zunanja sodelavca. Obema se najlepše zahvaljujem in se jima bom poskušal oddolžiti še kako drugače kot z izplačilom obljubljene nagrade, hkrati pa ju tudi na tem mestu vabim, da ostaneta redna sodelavca našega portala še naprej.

Še za spodbudo morebitnim novim sodelavcem v prihajajoči novi (rahlo spremenjeni) akciji, ki se bo po vsej verjetnosti začela v začetku meseca februarja – stefi je v teja akciji zasluzila 180 evrov, svarun pa 120 evrov (majcena nagrada je že pri zaokroževanju navzgor :D)! Hkrati obema najboljšima ponujam možnost, da tudi do nove akcije sodelujeta s portalom pod enakimi pogoji kot v trajanju akcije, saj sta njuna bloga dejansko postala že prava leksikona dveh slovenskih mest, Kranja in Ljubljane 🙂

Objave iz iste kategorije: