Doma Blog Otroška trgovina chebeltza

Otroška trgovina chebeltza

blogi 80 chebeltza otroska trgovina Otroška trgovina chebeltzaV tokratnem blogu predstavljamo otroško spletno trgovino, katere oglasi se že kakšna dva meseca vrtijo v skrajnem desnem stolpcu našega spletnega portala. Oglaševalce, ki se pri nas predstavljajo dalj časa tudi drugače predstavimo v našem blogu, tokrat pa seveda z še večjim veseljem, saj gre takorekoč za „družinsko“ otroško trgovino .

 

Ponudba seveda večinoma ni ravno namenjena „običajnim“ obiskovalcem spletnega portala kam.si , med katerimi prevladujete popotniki in izletniki, a nekaj izdelkov se vendarle najde, ki pridejo prav tudi vam.

Posebej zanimive so plišaste igrače Zoobie Pets (pobrali so kopico raznoraznih nagrad za najboljšo igračo). Ta plišasta igrača je posebej zanimiva zato, ker se enostavno spremeni v blazino, ali odejo, in se pri potovanjih z avtomobilom resnično izredno izkaže.

Omeniti moram še elektronsko varuško (babyfon) Olympia Nanny , ki je glede na opremljenost brez vsakega dvoma najugodnejša ponudba v Sloveniji, dobavljiv pa je le v otroški spletni trgovini chebeltza.com.

Objave iz iste kategorije: