Doma Blog Nova številka Potepanj

Nova številka Potepanj

Aprilska številka Potepanj

Priznam, da sem na aprilski številki priljubljene revije Potepanja pa res pričakovala nekoliko bolj pomladno naslovnico, a april je muhast in ni izključeno, da ne bo zima še pokazala svojih zob.

 

Kakorkoli že, koledarska pomlad je tu, narava se sramežljivo prebuja, po cestah je vse več kolesarjev in motoristov, na sprehajalnih poteh vseh vrst se blato tudi že počasi suši. Vse močnejše sonce pa tudi že vabi, da gremo ven.

In kadar smo v zadregi kam in kako, bomo zagotovo našli tehtno besedo v mesečni reviji Potepanja. Iz meseca v mesec preseneča s kvalitetnimi prispevki, in ko jo prebiram, se mi zdi, da njeni snovalci ničesar ne prepustijo naključju, da dobro poznajo Slovenijo.

Tako nas tokrat vabijo na Notranjsko, na veslanje po Krki, iskali bomo lahko zaklade, spoznali mesto Maribor, se v rubriki Nepozabljeno skupaj z Juretom Markičem odpravili buditi spečo Trnuljčico. V rubriki Bilo je nekoč se lahko poučimo o zdraviliškem turizmu v Portorožu. Kaj nudijo v gostilni Trnek ter kaj skriva Valens Augusta Wellness boste odkrili v rubriki Test. Kot gostujočo destinacijo pa nam tokrat priporočajo Bosno in Hercegovino.

Tudi tokrat pa ne manjkajo že ustaljene rubrike kot so Aktualno, Koledar dogodkov, Šoping in Napovednik.

Alenka Veber, uredništvo KAM-a

Mesečna revija za potepanja in odkrivanje manj znane Slovenije
Številka 7, april 2010
Izdajatelj: AS-Press d.o.o.
TPK Rudnik, objekt B
Jurčkova cesta 231
1000 Ljubljana
GSM: 041/388-189
T: 01/620-25-50
F: 01/620-25-51
[email protected]

Objave iz iste kategorije: