Doma Blog 1. Simultani vzpon v hribe

1. Simultani vzpon v hribe

To soboto ali nedeljo, 20. – 21. junija sprejmite izziv in sodelujte na 1. Simultanem vzponu v hribe! Povzpnite se na enega od 14 vrhov po Sloveniji in s ključkom PeakCheck zabeležite svoj vzpon. Med vsemi zabeleženimi vzponi bodo izžrebane lepe nagrade!


Kaj je PeakCheck?
Je zelo enostavno beleženje osvojenih vrhov v vašo knjižico vzponov na spletu. S ključkom, ki ga le rislonite k napravi na vrhu, beležite pohode po priljubljenih slovenskih hribih in sodelujete v azličnih izzivih, ki vas spodbujajo h gibanju v naravi. eznam planinskih koč in gostišč, ki beležijo vzpone najdete na spletnem portalu ww.PeakCheck.com
Za ključek v obliki obeska, ki ga uporabljate na vseh opremljenih vrhovih, povprašajte v gostišču nrhu ali ga naročite preko spleta.

Kako zabeležim pohod?
– Na vrh pridete po kateri koli poti.
Pohodniška točka
Ključek prislonite k napravi na vrhu.
– Na zaslonu se izpiše »Vrh osvojen«.
Spletni portal www.PeakCheck.com
– Opravite prvo registracijo na spletnem portalu in že imate svojo knjižico vzponov, ki nestrpno aka, da se napolni.
– Vsakemu vzponu, ki se samodejno zapiše v vašo planinsko knjižico lahko dodate slike in apišete vtise iz svojega izleta.
Na spletnem portalu preverite izzive in če želite sodelujete, ter se potegujete za lepe nagrade li se pridružite na enem od dogodkov.

In tu se zabava šele začne!
V knjižico vzponov tako shranjujete najlepše spomine iz potepanj in zbirate žige vrhov, ki se amodejno prikažejo ob zabeleženih vzponih. To imate le za sebe ali jo javno objavite in delite na FB. 
Z osvajanjem vrhov tako sodelujete v najrazličnejših izzivih, ki jih najdete na spletnem portalu ww.PeakCheck.com ali jih pripravljajo planinske koče.
V kolikor raje osvajate različne vrhove, pa se lahko podate na PeakCheck transverzalo, ki se širi po riljubljenih slovenskih hribih.
PeakCheck je odlična motivacija za družinske pohode, ki kaj hitro preide v igro in željo po gibanju v aravi

Objave iz iste kategorije: