Domov arrow Izleti po Sloveniji
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec
Izleti po Sloveniji

Stari tabor (603m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Stari tabor (603m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Lipice, VileniceŠkocjanskih jam  Nanos
 

Sv. Lovrenc (1019 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Sv. Lovrenc (1019 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Nanos
 

Sv. Miklavž

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Sv. Miklavž" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.
Preberite več...
 

Ajdna nad Potoki - zatočišče za preživetje

Natisni E-pošta
Ajdna
Na južna pobočja plečatega Stola je prislonjenih več skalnih čeri, ki se kar zgubijo v prostranosti obsežnih planjav pod vrhovi karavanških grebenov. Šele ko ubiramo dolinske poti pri Vrbi in Žirovnici, se prikaže ena izmed njih – drzni, zobati vrh s pomenljivim imenom Ajdna. Tovrstna ledinska imena nakazujejo prisotnost staroselcev, nanje so posebej pozorni arheologi – navadno ne zaman! 
Preberite več...
 

Mošnje

Natisni E-pošta
Mošnje
Mošnje
Mošnje se razprostirajo na levi strani ob glavni cesti Ljubljana – Jesenice, južno od Radovljice. Ležijo na nadmorski višini 483 metrov. Takoj ko zavijete z glavne ceste pa vas že pozdravi prva znamenitost tega kraja – grad Podvin, ki ga domačini imenujejo kar Podvinska graščina. Prvič se Podvin omenja že leta 1311 kot dediščina gospodov Podvinskih (Podweinov), ki so bili vazali grofov Ortenburških. Po njihovem izumrtju leta 1418 je po dedni pogodbi graščina prešla v last Celjskih grofov, za njimi pa Habsburžanom. Danes je graščina preurejena v gostinsko-turistični objekt.
Preberite več...
 

Od Komne do Vogla (1922 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Od Komne do Vogla (1922 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

slapom Savica
 

Vitranc (1638 m) in Ciprnik (1746 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Vitranc (1638 m) in Ciprnik (1746 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.


 

Polhograjska Grmada

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Polhograjska Grmada" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

dišeči volčin.
 

Gora (569 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Donačka gora,
 

Črepič (798 m) in Fričev vrh (881 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Črepič (798 m) in Fričev vrh (881 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Uršlja gora
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 71 - 80 od 152
Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008