Domov arrow Izleti po Sloveniji
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec
Izleti po Sloveniji

Od Škofje Loke do Mosta na Soči

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Od Škofje Loke do Mosta na Soči" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

 Mosta na Soči  Križna gora  Železnikiloretske Matere božje v SušiSpodnjih Bohinjskih goraBohinjska železniška progaKotelfilm Na svoji zemljiIdrijce  Soče  Čez Most po modrost
 

Križna gora (680m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Križna gora (680m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

ŽeleznikiTolstega vrha  Kalškega grebenaVelike planine. Šmarna goraPolhograjsko hribovje  Triglavom
 

Potep po Dolenjski

Natisni E-pošta
Novo mesto iz zraka
Novo mesto iz zraka

Osrednja Dolenjska

Domači in deloma tudi tuji turisti najbolj poznajo Dolenjsko po dveh zdraviliščih, Dolenjskih in Šmarjeških Toplicah. Šmarješke toplice se nahajajo severovzhodno od Novega mesta, v prijaznem gozdnatem okolju, kjer so se že pred dvesto leti ljudje kopali v treh naravnih bazenih, ki jih napaja izvir s temperaturo 32 stopinj Celzija. V zdravilišču zdravijo bolezni srca in ožilja. Sama vas Šmarjeta, po kateri so toplice dobile ime je od toplic oddaljena 2 do 3 km in je tudi sedež občine in majhne tovarne Plastoform. V okolici Šmarjete in Šmarjeških Toplic je veliko zanimivih izletniških točk in veliko prijetnih poti za pohodnike.
Preberite več...
 

Bevkov vrh (1051m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Bevkov vrh (1051m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.


Cerknega  Idrijca. Trnovskega gozdaSpodnjih Bohinjskih gora
 

S kolesom do Jurkloštra

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "S kolesom do Jurkloštra" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Pleterska pot, Zasavje  Oton Župančič Rimske Toplice  podružnična cerkev lurške Matere božje  Veronika Deseniška
Preberite več...
 

Osojnica (756m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Osojnica (756m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Bleda  Stol, Košuta, Kriška gora
 

Bogatin (1977 m) in Mahavšček (2008 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Bogatin (1977 m) in Mahavšček (2008 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Spodnjih Bohinjskih gora  slapu SavicaBohinjsko jezero  TriglavuSočo,
Preberite več...
 

Dovška Baba (1891 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

 Jakobu AljažuStolom  Aljaževe poti od doma do doma. StruškaZgornjesavska dolina Triglav
 

Mala Mojstrovka (2332m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Mala  Mojstrovka (2332m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Vršič  CiprnikRatečeTriglav.
 

Ostrež (856 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Ostrež (856 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

 Litije  KumZasavsko sveto goroKamniško-Savinjskih Alp 
Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 11 - 20 od 152
Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008