Domov arrow Vsi blogi
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec

Kam.si blogi

Blogi uporabnikov spletne skupnosti portala Kam.si

Jul 22
2008

Mojstrovka

Posted by svarun in vršičtamarmojstrovkaJulijske AlpeGorenjska

Moje zadnje poletje pred odhodom na služenje vojaškega roka (to je bilo še v času rajnke Jugoslavije),  sem se povzpel na nekaj vrhov v Julijskih in Kamniških Alpah. V spominu mi je najbolj ostal vzpon na Mojstrovko.

Mojstrovk je pravzaprav več. Jaz sem šel na prvo od treh, ki se imenuje Mala Mojstrovka (2332 m), potem sta pa še Velika Mojstrovka (2366 m) in  Zadnja Mojstrovka (2372 m). 

Najprej smo se z avtom pripeljali na Vršič. Od tam smo se po potki povzpeli do prelaza (mislim, da se imenuje Sleme) in nadaljevali po ravnem, dokler nismo prišli pod samo steno. Tam se je pa začel zabavni del - Hanzova pot.

Jul 21
2008

Avtomatičen ping na technorati.com

Posted by Urednik in tagoptimizacijanasvetblog

Od danes naprej imamo na našem blogu urejen avtomatičen ping na največji svetovni blog agregator Technorati . Prav tako se avtomatično sinhronizirajo vsi uporabljeni tagi, kar še povečuje pomen dodajanja smiselnih tagov k zapiskom v blog.

Jul 19
2008

"Pivce za živce?" Ne ne, raje...Jezersko za živce... :)

Posted by admin in SlovenijanasvetKoroškaizlethribiGorenjska

Po tednu trpljenja...beri...hudih bolečin v ušesu in spoznanju, kakšen je občutek, ko ne slišiš popolnoma ničesar,  sem končno skoraj čisto prava :) No ja, le spati ne morem, saj sem se v tem tednu naspala za ves čas nazaj in za nekaj dni vnaprej ;) Ravno zato, pa lahko ponovno kaj napišem tukaj. Hmm kaj le?

Jul 18
2008

12. tradicionalni pohod na Škrlatico

Posted by Matej in hribiGorenjska

Slovenski gorniški klub Skala 1. avgusta 2008 organizira že 12. tradicionalni pohod na Škrlatico.

Zbor je ob 5. uri zjutraj pred Aljaževim domom v Vratih. Nato se vzpnemo do bivaka IV in po lepi zavarovani plezalni poti do vrha. 

Jul 17
2008

Ko se ustavi čas...

Posted by lidijap in SlovenijanasvetizlethribiGorenjska

 V življenju se vse zgodi z namenom. Srečaš prave ljudi v pravem trenutku, opaziš stvari, ki jih prej nikoli ne bi in navsezadnje, greš na izlet, ki tu nudi nekaj več, ki ti razkrije nova spoznanja in odpre nove poti življenja.

Jul 16
2008

15. Tabor Slovencev po svetu

Posted by Popotnik in Velike LaščeTrubarSlovenijadogodek

V soboto 12. julija 2008 je v občini Velike Lašče potekal 15. Tabor Slovencev po svetu. Začel se je z mašo v župnijski cerkvi; ob somaševanju izseljenskih duhovnikov jo je vodil ljubljanski pomožni škof dr. Anton Jamnik. Sledila je akademija v Levstikovem domu s pozdravnimi nagovori župana občine Antona Zakrajška, državnega sekretarja za Slovence po svetu Zorka Pelikana in predsednika društva Slovenija v svetu Boštjana Kocmurja.

Jul 16
2008

Navodila za uporabo spletne strani kam.si

Posted by Matej in nasvetkam.siblog

Najprej se je potrebno registrirati in sicer se ta možnost nahaja na levi strani - Registracija - Ustvari nov uporabniški račun .

Po prijavi na spletno stran  se na levi strani pod menujem Kategorije prispevkov pojavi nov meni, ki ga vidijo le registrirani uporabniki - Uporabniški meni.

Jul 16
2008

Kako napisati dober prispevek v blogu?

Posted by Urednik in oblikovanjenasvetblog

Najprej nekaj o dolžini teksta. Že tako ali tako so na  spletu teksti krajši od člankov v tiskanih medijih, zapisi v bloge pa so navadno še krajši. Nekako bi tipično dolžino zapisa v blogu postavil med 500 in 1000 znakov. Seveda to ni noben predpis, lahko pišete tudi zelo dolge članke, a internet je pač medij, kjer pridobiš pozornost uporabnika za izjemno kratek čas ...

Jul 14
2008

Moj kraj

Posted by mojcy in Slovenija

Tako nekdo mora biti prvi. Tokrat bom to jaz. 3x hura zame: Hura,hura,hura!

 Ah, če povem po pravici sploh ne vem o čem naj pišem. O znamenitostih mojega rojstnega kraja, o okolici mojega kraja, o naravi, o trgovinah, ki jih je vsak dan več, o onesnažvanju, ki ga povzroča vedno večje število prebivalstva...?

Res ne vem kaj je tisto kar bi najprej izpostavila. Vsak dan smo s strani medijev dobesedno "bombandirani" o onesnaževanju, o prekomerni uporabi fosilnih goriv itd.

Jul 11
2008

Piknik ali izlet registriranih uporabnikov

Posted by Urednik in piknikkam.siizletdogodek

S strani registriranih uporabnikov je prišla pobuda, da bi organizirali srečanje »v naravi« in pobudo z veseljem sprejemamo. Za ustvarjanje spletne skupnosti je izjemno pomembno, da se uporabniki srečajo z ustvarjalci, ker je potem sodelovanje bistveno lažje in bolj pristno.
Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008