Doma Blog Nove zanimive vsebine

Nove zanimive vsebine

Prihajajoči decembrski kam.si mesečnik bo vsekakor malce drugačen – v njem bo nastopalo kar osem različnih avtorjev, kar je največ do zdaj. Zanimivo je, da večina novih avtorjev išče naš kontakt, ker hočejo predstaviti domači kraj, ali pa sporočiti kakšno drugo verzijo zgodbe, kot je že predstavljena na spletni strani.

Že dalj časa tečejo dogovori s skupino ljudi, ki se ukvarja z ocenjevanjem gostinskih objektov po Sloveniji. Velika verjetnost je, da bomo članke s to tematiko pričeli objavljati spomladi.

Ker smo že v decembru – in glede na prejšnji odstavek – lahko naše sodelavce spomnimo, da je zimski čas manj primeren za izlete in bolj za dobro kapljico in odličen prigrizek. Morebiti ne bi bilo slabo, da v prihodnjih tednih rečemo tudi kakšno besedo v to smer. Seveda pa ne bomo preganjali tudi kakšne bolj adventnemu času primerne vsebine …

V bližnji prihodnosti bo zaživela tudi nova spletna stran s podobno vsebino kot kam.si, a bo veliko bolj komercialno naravnana, tudi prispevki bodo objavljeni v več jezikih. Morebiti bomo naše sodelavce tudi zaprosili za kakšno manjšo pomoč pri zagonu projekta. Vsekakor, pa boste o vsem pravočasno obveščeni.

Objave iz iste kategorije: