Doma Blog “Pivce za živce?” Ne ne, raje…Jezersko za živce… :)

“Pivce za živce?” Ne ne, raje…Jezersko za živce… :)

Po tednu trpljenja…beri…hudih bolečin v ušesu in spoznanju, kakšen je občutek, ko ne slišiš popolnoma ničesar,  sem končno skoraj čisto prava 🙂 No ja, le spati ne morem, saj sem se v tem tednu naspala za ves čas nazaj in za nekaj dni vnaprej 😉 Ravno zato, pa lahko ponovno kaj napišem tukaj. Hmm kaj le?

blogi 154 jezersko plansarsko jezero "Pivce za živce?" Ne ne, raje...Jezersko za živce... :) Mogoče bi povabila vse ljubitelje narave na Jezersko . Verjetno ste že vsi slišali za to lokacijo – fantastična narava, ki bo pomirila tudi najbolj nemirne posameznike. Sama sem bila tam par tednov nazaj – z avtom sicer, a marsikdo se tja odpravi kar s kolesom, čeprav je pot kar naporna … klanci se kar nočejo in nočejo končati … no moja prijateljica, je to pot premagala s kolesom ravno v tem tednu, ko sem sama poležavala v postelji (ne po lastni izbiri 🙂 ). Vsaka ji čast, ni to ravno mačji kašelj. Kot mi je povedala, je bilo na poti kar nekaj kolesarjev, torej če je kondicija prava in ste pripravljeni preizkusiti sebe in svoje kolo … pojdite z avtom vsaj do Kranja, potem pa kar na kolo za zdravo telo. No tisti, malo manj kolesarski pa le ostanite za volanom in verjemite, da bo izlet kljub vsemu prav prijeten.

blogi 154 jezersko plansarsko jezero "Pivce za živce?" Ne ne, raje...Jezersko za živce... :)blogi 154 jezersko racke1 "Pivce za živce?" Ne ne, raje...Jezersko za živce... :)

Objave iz iste kategorije: