Doma Blog Piknik prijateljev spletnega portala kam.si

Piknik prijateljev spletnega portala kam.si

V soboto, 20. septembra pripravljamo piknik prijateljev našega portala. Vabljeni vsi, ki bi nam želeli osebno kaj sporočiti, pričeti sodelovati, ali pa le pokramljati s nekaterimi izmed soustvarjalcev spletnega portala. Piknik bomo izkoristili tudi za podelitev nagrad v nagradnem razpisu za naj blogerja , ki se bo iztekel čez natanko 5 dni.

Istočasno bomo pripravili tudi predstavitev nove nagradne akcije, ki bo na portalu potekala do konca leta – že zdaj pa najavljamo, da bodo na tem nagradnem razpisu lahko sodelovali tudi sodelavci portala.

Piknik je organiziran v Šmartnem pod Šmarno goro, v bližini teniških igrišč. Razlog je rezultat ankete, kjer je večina bralcev, ki je izpolnila anketo odgovorila, da bi se udeležila piknika, organiziranega v okolici Ljubljane. Dostop do prostora je zelo enostaven, saj je le nekaj sto metrov oddaljen od izvoza iz avtoceste. Natančna navodila bom sporočil v nadaljnih blog zapisih.

———————————————————————–———————-
Prijavite se lahko kar z komentarjem na ta zapis ali na info@kam.si!
———————————————————————–———————-

Hrana in nekaj pijače na pikniku bo brezplačno, ostalo pijačo pa si lahko kupite v lokalu tik ob piknik prostoru. Začetek piknika bo ob 15.uri

V primeru slabega vremena bo piknik odpovedan dva dni v naprej, v četrtek, 18.9.

Še slike prizorišča:

Piknik prostor, z lastnico in Tadejem, šefom marketinga

 

 Piknik prostor

 

  Pogled na Šmarno goro

 

Objave iz iste kategorije: