Doma Blog Piknik prijateljev spletnega portala kam.si

Piknik prijateljev spletnega portala kam.si

V soboto, 20. septembra pripravljamo piknik prijateljev našega portala. Vabljeni vsi, ki bi nam želeli osebno kaj sporočiti, pričeti sodelovati, ali pa le pokramljati s nekaterimi izmed soustvarjalcev spletnega portala. Piknik bomo izkoristili tudi za podelitev nagrad v nagradnem razpisu za naj blogerja , ki se bo iztekel čez natanko 5 dni.

Istočasno bomo pripravili tudi predstavitev nove nagradne akcije, ki bo na portalu potekala do konca leta – že zdaj pa najavljamo, da bodo na tem nagradnem razpisu lahko sodelovali tudi sodelavci portala.

Piknik je organiziran v Šmartnem pod Šmarno goro, v bližini teniških igrišč. Razlog je rezultat ankete, kjer je večina bralcev, ki je izpolnila anketo odgovorila, da bi se udeležila piknika, organiziranega v okolici Ljubljane. Dostop do prostora je zelo enostaven, saj je le nekaj sto metrov oddaljen od izvoza iz avtoceste. Natančna navodila bom sporočil v nadaljnih blog zapisih.

———————————————————————–———————-
Prijavite se lahko kar z komentarjem na ta zapis ali na [email protected]!
———————————————————————–———————-

Hrana in nekaj pijače na pikniku bo brezplačno, ostalo pijačo pa si lahko kupite v lokalu tik ob piknik prostoru. Začetek piknika bo ob 15.uri

V primeru slabega vremena bo piknik odpovedan dva dni v naprej, v četrtek, 18.9.

Še slike prizorišča:

blogi 80 piknik kam si Piknik prijateljev spletnega portala kam.si

Piknik prostor, z lastnico in Tadejem, šefom marketinga

 

blogi 80 piknik smartno Piknik prijateljev spletnega portala kam.si

 Piknik prostor

 

blogi 80 piknik smarna gora Piknik prijateljev spletnega portala kam.si

  Pogled na Šmarno goro

 

Objave iz iste kategorije: