Doma Blog Počitnice za otroke

Počitnice za otroke

Počitnice za otrokeDruštvo športnih sodelavcev in svetovalcev Slovenije ali DŠSS že 10. leto zapored organizira tabor oziroma počitnice za otroke na morju in gorah. Letos smo pripravili kar tri možne termine in lokacije; dva na morju in enega v hribih:

1. Poletni teden zabave – Burja, cena 209€, 19.7. do 24.7. 2009 – (Seča pri Portorožu)

2. Poletni teden zabave – Pineta, cena 239€, 2.7. do 9.7. 2009  – (Pineta pri Novigradu)
3. Robinzonske počitnice – Vogel, cena 99€, 20.8. do 23.8. 2009  – (Vogel nad Bohinjem )

Otroci na morjuNa prvih dveh je program zelo podoben:  lokostrelstvo (pokal Robin Hood),  Super skok, najlepši tatoo, olimpijske igre in igre brez meja, RBD – rebelde večer, iskanje skritega zaklada, modna revija – večer Pika Nogavička, ples v maskah – Noč čarovnic, Pirati iz Pinete – lov za skritim zakladom ,…

Poleg tega  je že v osnovno ceno vključen tudi tečaj angleščine in prvi koraki v španščino, v Pineti pa še tečaj rolanja in  spletne igre Hattrick.

Prijave zbiramo do zapolnitve mest na telefonsko številko 040 328 710 (Simon) ali po elektronski pošti na [email protected]

Ne dovolite, da bi otroci čas med počitnicami, ko vi še hodite v službo, preživeli pred TV ali računalnikom.  Pri nas se bo zabaval, na varnem bo, hkrati pa se o še kaj novega naučil.

In ne nazadnje, to je lahko tudi lepo darilo ob koncu šolskega leta.

Objave iz iste kategorije: