Doma Partnerji Kotar

Kotar

Naše osnovne dejavnosti so: trgovina, servis računalnikov, izdelava in prodaja lastnih računalnikov, izdelava programske opreme, izdelava spletnih strani in gostovanje, zastopstva za veliko znanih blagovnih znamk, ter v zadnjem času predvsem reševanje podatkov.

Kotar
Trgovsko podjetje Kotar, je družinsko podjetje z več kot 30 letno tradicijo. Znani smo predvsem po zanesljivosti in osebnemu obravnavanju naših strank. Ena od značilnosti so tudi najdaljše garancije v Sloveniji na večino blaga, ki ga prodamo.

Naše osnovne dejavnosti so:

  1. Trgovina – prodaja lastnih in tujih proizvodov.
  2. Servis računalnikov, računalniške opreme, prenosnih računalnikov, tiskalnikov, monitorjev, fotokopirnih strojev in blagajn.
  3. Izdelava in prodaja lastnih računalnikov – od osebnih do strežnikov
  4. Izdelava programske opreme namenjene podpori poslovnim procesom v malih in srednjih podjetjih
  5. Izdelava spletnih strani in gostovanje.
  6. Zastopstva za veliko znanih blagovnih znamk – Utax, Olympia, Conceptronic, PQI, Intenso, Iwill, Panaspnic, Hauppague!, Executive software, Grisoft.

V zadnjem času ogromno časa in denarja vlagamo v našo novo dejavnost – Reševanje podatkov. V tem trenutno že razpolagamo z najbolje opremljenim laboratorijem za reševanje podatkov. Podatke rešujemo iz vseh medijev, tako trdih diskov, kot Cdjev in DVDjev, v zadnjem času pa smo posebej veliko investirali v opremo namenjeno reševanju podatkov iz različnih spominskih kartic in USB ključev.

KOTAR trgovsko podjetje d.o.o.
Ziherlova 4, 1000 Ljubljana – Slovenia
tel: + 386-1-420-25-00
fax: + 386-1-283-57-43

Klikni!
Kje se nahajamo:  
E- naslov: kotar@kotar.si
Splet: www.kotar.si

Objave iz iste kategorije: