Doma Blog Spodbuda in nasvet za avtorje blogov

Spodbuda in nasvet za avtorje blogov

Pred časom sem že pisal o novi spletni strani, ki je sicer v osnovi namenjena zbiranju zanimivih novic z vseh koncev in krajev – spletarna.net, slovenski digg . Ena izmed glavnih spodbud, ki me je vodila k postavitvi te spletne stran pa je bila prav pomoč blogerjem na kam.si.

Blogi, ki se napišejo na spletni strani kam.si, se avtomatično vpišejo v vse slovenske in kar veliko tujih blog agregatorjev – to so strani, ki zbirajo vpise v bloge in jih razvrščajo v kategorije pa tudi promovirajo. Stvar deluje zelo dobro, kar lahko preverite sami – ob iskanju fraze uporabljene v naslovu boste že v dveh urah z veliko verjetno na prvi strani iskalnika najdi.si .

Seveda lahko podobno kar smo mi na kam.si naredili za vse blogerje avtomatično, lahko vsakdo naredi za svoj blog, kjerkoli ga že piše. Spletarna.net pa je servis na katerega z drugih blog strani ne morete tako zlahka, oz. lahko le, če vsak zapis vpisujete ročno. Blogi s kam.si pa se vpisujejo avtomatično in to v roku ene ure po objavi. Seveda je tu majhna nerodnost, če želite, da bo zapis na spletarna.net ostal trajno zapisan, mora dobiti tri glasove – enega dobi avtomatično z vpisom, druga dva pa morajo podeliti obiskovalci … obisk portala lepo narašča in je že skoraj na 100 na dan – kar je za 6 tednov delovanja zelo lep dosežek … kljub temu je danih glasov precej premalo in brez vaše pomoči zapisi ne bodo dobili dovolj glasov.

Skratka, če želite,da bo vaš blog dobil še nakaj obiskovalcev več, žrtvujte še nekaj sekund za oddajo glasu na spletarna.net – slovenski digg !

Objave iz iste kategorije: