oktober 2011
Domov arrow Izleti po Sloveniji
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Prijava na Kam.si mesečnik
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Anketa
Kaj menite o foto galeriji?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48789 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec
Izleti po Sloveniji

Park solinarjev, sonca in ptic

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Park solinarjev, sonca in ptic" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Sečoveljske soline  reki Dragonji  Muzeju solinarstva
 

Sv. trije kralji (820 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Sv. trije kralji (820 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

 Sv. Trije Kralji v Slovenskih goricah  Tista v Slovenskih goricah   Pohorje
 

Velika planina

Natisni E-pošta
Velika planina
Velika planina v Kamniško – Savinjskih Alpah je največja visokogorska pašna planina na Slovenskem. Na povprečni višini 1550 m nad morjem je okoli 560 ha pašnikov in več kot 100 pastirskih koč, ki so gručasto razporejene po večjem delu planine. Pašne trate so obdane z redkim smrekovim gozdom in ruševjem, za samo površje pašnih trat pa so značilne številne kraške vrtače. S planine je izjemen pogled na gorsko verigo Grintavcev, kar daje planini še poseben čar.  Na Veliki planini je tudi več planinskih domov in koč, med njimi tudi Planinski dom Kisovec.
Preberite več...
 

Sv. Lovrenc (892 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Kamniško-Savinjskih AlpahPreddvora  Šmarna gora , Polhograjsko hribovje,
 

Žeželj (334 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Žeželj (334 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Bela krajina  Kolpe  Lahinje  Marijina božjepotna cerkev na ŽežljuVinico
 

Sv. Miklavž na Gori (757 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Sv. Miklavž na Gori (757 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

cerkva.   Limbarsko goro, Sveto goro  Posavskem hribovjuČrnivec  MenineKamniško-Savinjskih AlpJulijskih Alp  Triglavom.

 

Med vrhpoljskimi vinogradi

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Med vrhpoljskimi vinogradi" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

 Primorska  KovkaČavenVipavska dolina
 

Stolpnik (1012m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Stolpnik (1012m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Pohorja
 

Hom (607 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Hom (607 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Posavskega hribovja  Šempetra v Savinjski doliniBoč  PohorjeUršlja goraGolte
 

Od Škofje Loke do Mosta na Soči

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Od Škofje Loke do Mosta na Soči" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

 Mosta na Soči  Križna gora  Železnikiloretske Matere božje v SušiSpodnjih Bohinjskih goraBohinjska železniška progaKotelfilm Na svoji zemljiIdrijce  Soče  Čez Most po modrost
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 10 od 151
Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008
   website counter
Real Time Web Analytics