Doma Blog Slovenija na Squidoo

Slovenija na Squidoo

V zadnjih dneh se je med refererji za spletno stran kam.si začela pojavljati nova domena: squidoo.com. To sicer ne bi bilo nič posebnega, če za temi nekaj kliki ne bi stal precej velik projekt, ki je le deloma povezan z našim portalom. O tem projektu bomo tudi na tem mestu ob primernem času še obširno poročali, zdaj pa se omejimo na squidoo.

Squidoo spletne strani se uporabljajo v glavnem v dva namena. Prvi je kratka predstavitev zanimivosti, za kar ne bi bilo smiselno postavljati nove spletne strani, drugi namen pa je optimizacija za posamezne ključne besede. V obeh primerih se sistem zaradi izjemno učinkovitega internega linkanja izkaže za zelo zanimivega in uspešnega.

Do zdaj smo pripravili že skoraj 20 namenskih strani o posameznih krajih Slovenije. Povezovalna skupina ima naziv „Slovenija pod lupo ". Vsi članki, ki so trenutno objavljeni v slovenščini bodo v kratkem tudi prevedeni in objavljeni še v angleščini. Trenutno so z lastnimi stranmi predstavljena mesta Ljubljana, Maribor, Kranj in Piran, ter mnogo turističnih krajev ter znamenitosti, med njimi: Portorož, Bled, Lipica, Kranjska gora, Postojnska jama in Pohorje.

V kolikor se boste lotili dodajanja lastnih strani o Sloveniji, jih le dodajate tudi v to grupo!

Povezane objave: