Domov arrow Novice arrow Novice arrow Spremenjena oblika mesečnika
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec

Spremenjena oblika mesečnika

Natisni E-pošta

Po nekaj mesecih se je uredniška ekipa mesečnika kam.si odločila za spremembe v vsebinski zasnovi mesečnika. Dosedanja oblika, ki je bila v celoti namenjena eni tematiki, se je pokazala za izjemno zanimivo in uporabno, a so pomanjkljivosti tovrstne vsebinske zasnove vseeno večje kot prednosti.

Po novem bo vsebina bolj podobna revijalni zasnovi. Nosilno temo bosta podpirala dva članka (lahko tudi več), ostali članki pa bodo v revijo vključeni po kriterijih aktualnosti ter regijske in tematske razpršenosti. To pomeni, da naj bi bili članki iz različnih slovenskih pokrajin zastopani v vsaki aktualni številki mesečnika.

Z novo organizacijo bo v prihodnjih mesecih prišlo tudi do reorganizacije spletne strani. Prva stran spletišča kam.si v prihodnje ne bo več mesečnik, marveč stran, kjer so prikazane aktualne novice, najnovejši članki, predstavitve knjig in napovedi dogodkov.

S to številko na spletno stran dodajamo tudi novo rubriko "Predstavljamo knjige", v kateri bomo predstavljali novosti založb, ki svoje knjige prodajajo tudi preko naše spletne strani. Prva predstavljena knjiga je knjiga avtorja z največ objavljenimi prispevki na naši spletni strani, Francija Petriča, Slovenske božje poti, ki je pravzaprav nadgradnja zbirke knjig Duša, le pojdi z mano, katerih vsebina je tudi del našega spletišča.

Novosti na naši spletni strani je še veliko, a o njih bomo poročali sproti. Tako o novoustanovljenem društvu, ki bo podpiralo spletno stran kam.si, kot o zanimivih akcijah, s katerimi sodelujemo tudi na mestnih in državnih razpisih. Pripravljamo tudi nagradno igro, za sodelujoče pa tudi lepe nagrade.

Lep pozdrav
Urednik
Tomo Štefe

Ključne besede

Tag cloud Dodaj...
Please Enter New Tags Separated By Comma's
  ali zapri

Komentarjev
Dodaj novIšči
Komentiraj
Ime:
Spletna stran:
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
 
Security Image
Prosimo vpišite anti-spam kodo, ki jo vidite na sliki.

 
Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008