Domov arrow Izleti po Sloveniji
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec
Izleti po Sloveniji

Rombon (2208 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Rombon (2208 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

spomenik prve svetovne vojneTriglav,
 

Benediški vrelci - okus globine

Natisni E-pošta
Benediški vrelci - okus globine
Ko načrtujemo izlete, so štajerske nižine mnogokrat zapostavljene ob obilici slikovitih naravnih znamenitosti alpskih ali kraških območij Slovenije. A navadno je dovolj, da izberemo en cilj, prvo oporno točko, ki nas zvabi v te kraje. Kakor hitro se umirimo in razgledamo okoli sebe, se začno odstirati zanimivosti in presenečenje sledi presenečenju.
Preberite več...
 

Krašnji Vrh (542 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Krašnji Vrh (542 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Bela krajina Metlika
Preberite več...
 

Peca (2126 m)

Natisni E-pošta
Peca
Kdor pozna pravljico o kralju Matjažu, ve, da se je ta v davnih časih umaknil v votlino pod Peco. Tam je sedel za kamnito mizo in zaspal, njegovi zvesti vojaki pa so se zgrnili okrog njega in prav tako utonili v stoletni sen. Ko se bo njegova brada devetkrat ovila okrog mize, se bo znova prebudil. S svojo vojsko bo prišel iz votline ter s sveta pregnal sovražnike in vsakršno krivico.
Preberite več...
 

Od Pomjana do Dragonje

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Od Pomjana do Dragonje" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

 Slavnik, Nanos
 

Malenski vrh (1053 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Malenski vrh (1053 m) " na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.
 

Županova jama pri Grosuplju

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Županova jama pri Grosuplju" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

 Valvasor.
 

Veliki vrh (2088 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Veliki vrh (2088 m) " na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Doma na Kofcah (1488 m), Stol , Kriške gore, Tolstega vrha
 

Kriška gora in Tolsti vrh (1715 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Kriška gora in Tolsti vrh (1715 m) " na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

 Kalški greben  Peca.  Stol

 

Krasji vrh (1772 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Krasji vrh (1772 m) " na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Soča  Kobaridom  Drežnice
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 51 - 60 od 152
Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008