Domov arrow Izleti po Sloveniji
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec
Izleti po Sloveniji

Plački vrh (510 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Plački vrh (510 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Slovenskih goric, Pohorje
 

Ljubično (533 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Ljubično (533 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Materi božji na Ljubičnem  Boča  Pohorje  Boč  
 

Sv. Jošt v Rovtu pod Menino (935 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Sv. Jošt v Rovtu pod Menino (935 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.Sv. Jošt nad Kranjem, Menina planinaDobrovlje
Preberite več...
 

Velika Baba (2016 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

dolino Soče
 

Stenar (2501 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Stenar (2501 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Aljažev stolp  Triglav  Kredarica Begunjski vrh Trenta
 

Sv. Katarina - sprehod po polžjem pokopališču

Natisni E-pošta
Kratko slovensko morsko obrežje je polno presenečenj. Kaj potem, če statistično pripada vsakemu prebivalcu le 2 cm obale?! Ko popušča  poletna vročina in se začne umirjati turistični vrvež, je morda priložnost, da si ogledamo eno od posebnosti slovenskega Sredozemlja – sipino pri sv. Katarini v bližini Ankarana.
Preberite več...
 

Rifnik - okno zgodovine

Natisni E-pošta
Rifnik - okno zgodovine
Za vsak narod so pomembni določeni kraji, v katere je ta vkoreninjen, da lahko kljubuje viharjem časa. To so bodisi območja zgodovinskih dogodkov ali pa kraji z bolj ali manj neprekinjeno naseljenostjo. Za nas Slovence – majhen narod so slednji še posebej pomembni, saj so se morali naši predniki za obstoj na prehodnem ozemlju prilagoditi s posebno preživetveno taktiko.
Preberite več...
 

Razgledni Vogar

Natisni E-pošta
Vogar
Bohinjsko jezero privlači mnogo obiskovalcev, pogled na jezero od cerkvice sv. Janeza je gotovo eden najbolj znanih in fotografiranih obrazov Slovenije. Tokrat si ga bomo ogledali malo drugače, s ptičje perspektive. Ta pogled dobro poznajo jadralni padalci, ki se ob ugodnih razmerah množično vrtinčijo nad največjim slovenskim stalnim jezerom. Če je skok s padalom namenjen izbranim in izkušenim, pa si je laže privoščiti razgled s točke, od koder se padalci poženejo v globino.
Preberite več...
 

Vrhovi nad Soriško planino

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Vrhovi nad Soriško planino" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Spodnjih Bohinjskih goraBlejsko in Bohinjsko jezero , Stolomz železniško progo,
 

Viševnik (2050 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Viševnik (2050 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Pokljuki, TriglavSpodnje Bohinjske gore
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 41 - 50 od 152
Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008