Domov arrow Izleti po Sloveniji
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec
Izleti po Sloveniji

Na najvišjem Stolu

Natisni E-pošta

Na najvišjem Stolu
Seveda ni težko ugotoviti, kateri stol bi bil najvišji v Sloveniji. Gotovo tisti, ki bi ga prinesli na vrh Triglava! A danes bomo govorili o Stolu z veliko začetnico. Tu je izbira že precej manjša. V Atlasu Slovenije najdemo le štiri vrhove s tem imenom: Stol pri Moravčah (508 m),  Stol pri Trstelju (629 m), Stol nad Breginjem (1673 m), najvišji pa je tudi najbolj znan - Stol v Karavankah (2236 m). Prav temu, najvišjemu vrhu Karavank, bomo posvetili naš današnji obisk.
Preberite več...
 

Kamniti lovec - čuvar Višarij

Natisni E-pošta

Višarje
Še preden zakipi pod nebo mogočno ostenje od Montaža do Viša, ga nad Kanalsko dolino zakrijeta dva hriba: Kamniti lovec in Poldašnja špica. Oba vrhova sta imenitni razgledišči, saj sta visoka malo manj kot 2100 m, tako da do drznih prepadov najlepših sten v zahodnih Julijcih za oko ni več nobene ovire. Balkon - prva vrsta! Med njima je globoko zarezana dolina Zajzere (Valbruna), najpomembnejše izhodišče za planinske izlete s te strani, ki je povezana predvsem z dvema imenoma: dr. Juliusa Kugyja, poeta Julijskih Alp, in njegovega vodnika, domačina Antona Ojcingerja.
Preberite več...
 

Štefanja gora (748 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Štefanja gora (748 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.


 

Tunjice

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Tunjice" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Kamniški vrh
 

Malič (936 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Malič (936 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

Kopitnik
Preberite več...
 

Koreno (745 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Koreno (745 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.

 Gora  GrmadaLjubljansko barje
 

Javorca (571 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Javorca (571 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.


 

Artviže in sv. Socerb (817 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Artviže in sv. Socerb (817 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.
 

Golobinjek (461 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Golobinjek (461 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.


 

Donáčka gora (882 m)

Natisni E-pošta
Članek z naslovom "Donáčka gora (882 m)" na žalost ni več dosegljiv. Bralce naprošamo, da nam manjkajočo vsebino pomagate zapolniti s svojimi informacijami. Krajše informacije lahko podate kar v komentarju k članku, morebitne daljše prispevke pa bomo objavili skupaj z vašimi informacijami in morebitno povezavo na vašo spletno stran ali blog.


 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 Naprej > Konec >>

Rezultati 101 - 110 od 152
Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008