Doma Blog Nagrada za sodelovanje pri urejanju portala

Nagrada za sodelovanje pri urejanju portala

Po zaključku dokaj uspešne akcije za naj blogerje na kam.si tokrat začenjamo z novo akcijo, ki bo trajala do konca leta. Tokrat ne gre za tekmovanje, ampak nagrajujemo vsako sodelovanje na spletni strani kam.si. Prijave začnemo zbirati takoj, akcija pa začne teči v ponedeljek, 13. oktobra, in traja do 31. decembra.

 

blogi 80 Otroci v Piranu Nagrada za sodelovanje pri urejanju portala

 

Otroški orkester igra na Tartinijevem trgu v Piranu 

 Glede na prejšnji razpis gre za precejšnje spremembe v pogojih sodelovanja. Tokrat je sodelovanje dovoljeno (in zaželeno) tudi sodelavcem portala kam.si. Sodelovanje se tudi ne omejuje več le na bloge, ampak se nagrajuje tudi sodelovanje na forumu, komentiranje prispevkov, ter vnos slik v galerijo. Še vedno pa je seveda glavni poudarek na blogih.

 Vsak uporabnik, ki želi sodelovati, se mora vnaprej prijaviti , od prijave naprej bomo vse njegove prispevke redno spremljali. Prispevki na vseh omenjenih področjih se točkujejo, konec tedna pa se vse skupaj sešteje.

 Kaj se šteje v skupni seštevek in vrednotenje:

  • Vrednost enega zapisa na forum je 1 točka;
  • Vrednost komentarja je 1 točka;
  • Vrednost vnešene slike v galerijo je 2 točki;
  • Vrednost zapisa v blog je 15 točk;
    • Vrednost točke je 0,1 evro.

 V enem dnevu šteje največ:

  • 5 zapisov na forum;
  • 5 komentarjev;
  • 5 vnešenih slik v galerijo;
  • 2 vnešena blog zapisa;
    • Se pravi da je maksimalno število točk, ki jih lahko uporabnik doseže v enem dnevu 50 točk.

 

Omejitve in zahteve:

Za forum zapise in komentarje velja minimalna zahteva glede dolžine vpisa, to je 20 znakov (v skupno število znakov ne štejejo smeškoti in podobni dodatki);

Za vnos v galerijo štejejo le slike, ki imajo dodan podpis, dolžine vsaj 20 znakov (v skupno število znakov ne štejejo smeškoti in podobni dodatki), seveda so to lahko le slike, za katere imate vse avtorske pravice, in morajo biti tudi vsebinsko vezane na portal;

Blog zapis mora vsebovati najmanj 700 znakov in povezavo na katerikoli članek na portalu kam.si (velja tudi za lastne blog vpise, spletne strani z ključnimi besedami, itd.), zapis ne sme biti pred tem že objavljen na kakšnem drugem spletnem mestu;

 V seštevek ne štejejo zapisi, ki vsebujejo povezave na konkurenčne spletne strani, prav tako ne štejejo zapisi, ki vsebujejo reklame za komercialne dogodke ali storitve. Ne štejejo tudi vpisi, pri katerih je celotna vsebina bloga nerazumljiva.

Akcija ima dodatno varovalko – maksimalno izplačilo vsem uporabnikom, ki so prijavljeni v akcijo ne sme preseči 50 evrov na teden (od ponedeljka do nedelje). V kolikor bi celotno izplačilo preseglo omenjeno mejo, se zasluženi zneski za ta teden sorazmerno zmanjšajo.

Zasluženi znesek uporabniku izplačamo, ko skupen znesek preseže 30 evrov, oz. ob koncu akcije, vendar le, če je zaslužen znesek presegel 5 evrov.

—————–
galapagos cruise vacations visit many of the so-called major islands.
—————–

Objave iz iste kategorije: