Domov arrow Blog arrow Zaključek akcije Nagrajujemo sodelovanje
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec

Zaključek akcije Nagrajujemo sodelovanje

Natisni E-pošta

 S koncem leta se je iztekla tudi naša akcija „Nagrajujemo sodelovanje ", ki se je začela 12. oktobra 2008. V tem času smo sodelujoči napisali 93 sporočil na forum, 125 komentarjev k člankom, 142 blogov in dodali 480 slik v galerijo.

Če komentiramo vsa štiri področja je rezultat zelo enostaven - popoln neuspeh na forumu , ki nam ga seveda ni uspelo spremeniti v uporabno mesto za pogovor - lahko da je tu se kasen drug problem npr. nepreglednost in na tem področju bomo v kratkem poskušali nekaj spremeniti. Komentarjev je bilo nekaj več, področja ne moremo oceniti kot popoln neuspeh, še manj pa kot uspeh.

Zadnji dve področji: blogi in galerija pa so vsekakor velik uspeh, saj je bilo v 81 dneh trajanja akcije dodanih kar 1,75 blogov dnevno in kar 5,92 dnevno dodanih slik v galerijo.

Število prijavljenih sicer ni bilo majhno (14), a tistih, ki smo presegli mejo za izpačilo je le peščica (4). A kot se je še večkrat pokazalo ... bolje peščica zelo aktivnih sodelavcev, kot množica takih, ki niso „s srcem" pri stvari.

Štirje junaki, ki smo presegli magično mejo za izplačilo (5 evrov) smo: stefi , svarun , Urednik in Matej. Torej dva člana redakcije in dva zunanja sodelavca. Obema se najlepše zahvaljujem in se jima bom poskušal oddolžiti še kako drugače kot z izplačilom obljubljene nagrade, hkrati pa ju tudi na tem mestu vabim, da ostaneta redna sodelavca našega portala še naprej.

Še za spodbudo morebitnim novim sodelavcem v prihajajoči novi (rahlo spremenjeni) akciji, ki se bo po vsej verjetnosti začela v začetku meseca februarja - stefi je v teja akciji zasluzila 180 evrov, svarun pa 120 evrov (majcena nagrada je že pri zaokroževanju navzgor :D)! Hkrati obema najboljšima ponujam možnost, da tudi do nove akcije sodelujeta s portalom pod enakimi pogoji kot v trajanju akcije, saj sta njuna bloga dejansko postala že prava leksikona dveh slovenskih mest, Kranja in Ljubljane :)

Ključne besede

Tag cloud Dodaj...
Please Enter New Tags Separated By Comma's
  ali zapri

Komentarjev
Dodaj novIšči
Komentiraj
Ime:
Spletna stran:
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
 
Security Image
Prosimo vpišite anti-spam kodo, ki jo vidite na sliki.

 
Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008