Domov arrow Blog arrow Spodbuda in nasvet za avtorje blogov
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec

Spodbuda in nasvet za avtorje blogov

Natisni E-pošta

Pred časom sem že pisal o novi spletni strani, ki je sicer v osnovi namenjena zbiranju zanimivih novic z vseh koncev in krajev - spletarna.net, slovenski digg . Ena izmed glavnih spodbud, ki me je vodila k postavitvi te spletne stran pa je bila prav pomoč blogerjem na kam.si.

Blogi, ki se napišejo na spletni strani kam.si, se avtomatično vpišejo v vse slovenske in kar veliko tujih blog agregatorjev - to so strani, ki zbirajo vpise v bloge in jih razvrščajo v kategorije pa tudi promovirajo. Stvar deluje zelo dobro, kar lahko preverite sami - ob iskanju fraze uporabljene v naslovu boste že v dveh urah z veliko verjetno na prvi strani iskalnika najdi.si .

Seveda lahko podobno kar smo mi na kam.si naredili za vse blogerje avtomatično, lahko vsakdo naredi za svoj blog, kjerkoli ga že piše. Spletarna.net pa je servis na katerega z drugih blog strani ne morete tako zlahka, oz. lahko le, če vsak zapis vpisujete ročno. Blogi s kam.si pa se vpisujejo avtomatično in to v roku ene ure po objavi. Seveda je tu majhna nerodnost, če želite, da bo zapis na spletarna.net ostal trajno zapisan, mora dobiti tri glasove - enega dobi avtomatično z vpisom, druga dva pa morajo podeliti obiskovalci ... obisk portala lepo narašča in je že skoraj na 100 na dan - kar je za 6 tednov delovanja zelo lep dosežek ... kljub temu je danih glasov precej premalo in brez vaše pomoči zapisi ne bodo dobili dovolj glasov.

Skratka, če želite,da bo vaš blog dobil še nakaj obiskovalcev več, žrtvujte še nekaj sekund za oddajo glasu na spletarna.net - slovenski digg !

Ključne besede

Tag cloud Dodaj...
Please Enter New Tags Separated By Comma's
  ali zapri

Komentarjev
Dodaj novIšči
svetlana   | Publisher | 2008-10-30 09:30:57
avatar Ko blog shranim in zaprem pa potem še kakšno zadevo popravim, ali se ta sprememba zgodi tudi spletarna.net?
Urednik   | Super Administrator | 2008-10-30 09:55:37
avatar Ne, ko se clanek enkart prenese se ne osvezuje vec - ostane originalna verzija ... sicer pa ni problema, ker je na http://www.spletarna.net samo prvi odstavek (300 znakov) skopiranih, ce hoces prebrat naprej moras tako ali tako kliknit link na originalni članek.
Komentiraj
Ime:
Spletna stran:
Naslov:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
 
Security Image
Prosimo vpišite anti-spam kodo, ki jo vidite na sliki.

 
Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008