Domov arrow Vsi blogi arrow 10. teden – pregled dogajanja
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec

Kam.si blogi

Mesto na katerem bomo objavljali vsebinske spremembe, najave dogodkov, nasvete za sodelavce in bralce - skratka podpora vsem uporabnikom spletne strani kam.si. Posebno pozornost namenjam optimizaciji blogov za iskalnike, vmes pa bo tudi kakšen popotniški utrinek.


Dec 25
2008

10. teden – pregled dogajanja

Posted by Urednik in statistikasodelavcinagradakam.siblog

Deseti teden je verjetno zadnji v naši akciji z vsaj zmerno aktivnostjo, saj v zadnjih dveh, okoli Božiča in novega leta ni pričakovati velike aktivnosti. V tem tednu je bilo napisanih 12 blogov in dodanih 35 slik. 3 slike je dodala tudi Staša , ki se sicer ne sodeluje akciji nagrajenega sodelovanja.

Danes ko pišem tole poročilo smo že prešli najslabše obiskana dneva v celotnem preteklem letu - to sta bila 22. in 23. december z le okrog 150 obiski v enem dnevu. V letošnjem letu je sicer padec opazen, a „luknja" še zdaleč ni tako globoka kot preteklo leto. Letos je najnižji obisk zabeležen 24. decembra, a je kar 4x višji od najnižjega lanskega obiska.

Zdaj je odločitev o nadaljevanju akcije že padla. Po novem letu sledi prekinitev, da zaključimo vse stare „račune", zatem pa je seveda potrebno pripraviti novo promocijsko akcijo, ki bo pritegnila še kakšnega res aktivnega sodelavca. Poleg tega bo na nek način v akcijo vsekakor vključen še en element, namreč nagrajevanje zunanjih povezav na kam.si (npr. objava na nekem zunanjem forumu, z povezavo na kam.si, zapis v blogu, stran na facebooku itd.). Morebitne predloge o obliki naslednjega dela akcije sporočite čim prej :)

Urednik ima še ogromen spisek člankov, ki bi jih bilo treba pripraviti in objaviti še letos, le časa in volje primanjkuje, kljub temu upam, da se mi do konca leta pridruži še kdo, da ne bom ostal čisto sam :P

VESEL BOŽIČ (z malo zamude) :)

 Statistika po uporabnikih - TEDEN 10

ime | forum | komentar | blog | slika | točk | korigirano točk

Skupaj 0 9 12 35
259 stefi 0 4 7 20 149
svarun 0 1 1 15 46
Urednik 0 3 1 0 18
Matej 0 1 3 0 46

Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008