Domov arrow Vsi blogi arrow Preglede dogajanja, prvi teden.
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec

Kam.si blogi

Mesto na katerem bomo objavljali vsebinske spremembe, najave dogodkov, nasvete za sodelavce in bralce - skratka podpora vsem uporabnikom spletne strani kam.si. Posebno pozornost namenjam optimizaciji blogov za iskalnike, vmes pa bo tudi kakšen popotniški utrinek.


Oct 22
2008

Preglede dogajanja, prvi teden.

Posted by Urednik in statistikasodelavcinagradakam.siblog

Najprej malce splošne statistike - število obiskov na spletni strani kam.si od 4. oktobra ni več padlo pod 1000 na dan. V tem času smo v treh dneh presegli 1300 obiskov dnevno, kar pomeni, da so se ti trije dnevi uvrstili med top 10, odkar spletna stran Kam na izlet obstaja.

Osnovni statistični pregled po tednih za celotno trajanje akcije, si lahko pogledate v prispevku med novicami z naslovom Sprotni rezultati nagradne akcije . Nekaj zanimivosti pa bom povzel v posebnih blog zapisih ...

Že v prvem tednu smo doživeli veliko presenečenje - nova sodelavka stefi , je v prvem tednu po zaslužku premagala svaruna - vsi ki ga poznamo, vemo, da drugo mesto ni nekaj s čimer bi se z lahkoto sprijaznil :D

Našo zavzeto sodelavko stefi moram omeniti še enkrat - saj je v prvem tednu skoraj „lastnoročno" postavila na noge našo novo foto galerijo ... Vsekakor upam, da se ji še kdo pridruži :)

Na forumu je bilo tudi kar nekaj sporočil, v glavnem vezanih na prijave ... seveda niti približno ni to kar bi želeli, ampak še vedno precej bolj kot pred akcijo ... na komentarjih je vpliv akcije sorazmerno manj opazen, saj so komentarji vsaj približno delovali tudi prej, čeprav 500 komentarjev za stran, ki ima preko 1000 člankov verjetno ni ravno nek dosežek.

Ker smo že krepko zakoračili v drugi teden akcije, lahko dokaj zanesljivo trdim, da bo zaslužek sodelujočih v drugem tednu večjo od 23,9 evrov iz prvega tedna :)

Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008