Domov arrow Vsi blogi
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec

Informacijski atelje

Kam lahko potujete, ko ostanete doma - obilo spletne zabave in informacij.

Jun 24
2010

Največji uspeh Slovenije v nogometu

Posted by alfredv in svetovno prvenstvosoccerSlovenijaskupina Csamir handanovičnogometmatjaž kekjunakigoalmacherfootballevropsko prvenstvo

Matjaž Kek, selektor slovenske nogometne reprezentance

Slovenska nogometna reprezentanca je res izpadla na Svetovnem prvenstvu v nogometu v Južni Afriki, toda ne smemo pozabiti, da so Matjaž Kek in njegovih 23 junakov dosegli največji slovenski uspeh v nogometu ... v vsej zgodovini Slovenije.

[Nogometni blog na portalu kam.si pripravlja uredništvo slovenske brezplačne spletne nogometne igre Goalmacher , ki jo lahko igraš na www.goalmacher.si. Če si pravi navijač, te čakamo: klikni tu!]

Prihodnost slovenskega nogometa zgleda danes zelo dobra. Kmalu pa se bodo naši nogometaši lahko izkazali na kvalifikacijah za Evropsko nogometno prvenstvo in upamo, da jim bo sreča bolj naklonjena.

Jun 20
2010

Slovenija še vedno neporažena

Posted by alfredv in Untagged 

Valter Birsa, slovenska nogometna reprezentancaBravo naši! Slovenska nogometna reprezentanca Matjaža Keka je tudi po drugem kolu tekem predtekmovanj na svetovnem prvenstvu v nogometnu 2010 v Južnoafriški republiki  še vedno neporažena in še vedno vodi v skupini C pred ZDA, Anglijo in Alžirijo.

[Novice o bojih naših nogometnih junakov na svetovnem prvenstvu v nogometu za vas zbira uredništvo slovenske brezplačne spletne nogometne igre Goalmacher - tudi ti si lahko svetovni prvak! Brezplačno se registriraj in postani vrhunski nogometaš v igri Goalmacher.]

Potek tekme 

Jun 14
2010

Prva slovenska zmaga na svetovnem prvenstvu

Posted by alfredv in Untagged 

rober koren nogomet goalmacher world cup soccer football igra igre game games freeNaši vrli nogometaši pod vodstvom Matjaža Keka so v nedeljo 13.6.2010 dosegli prvo slovensko zmago na svetovnem prvenstvu v nogometu. Edini gol je zabil Robi Koren.

 Bravo naši - samo tako naprej. 

Če pa želiš tudi ti  postati zvezda nogometa, se pridruži navdušencem iz vse Slovenije v brezplačni spletni nogometni igri Goalmacher. Igro smo razvili v Sloveniji v počastitev SP v nogometu.

Jun 11
2010

Brezplačna spletna nogometna igra Goalmacher

Posted by alfredv in world cupturnirtekmasvetovno prvenstvosoccerpokalnogometligaigreigrafootball

 

Igraj brezplačno spletno nogometno igro Goalmacher

Se je tudi tebe dotaknila nogometna evforija? Si nogometni navdušenec? Potem ti ni treba daleč po nogometno izkušnjo - na www.goalmacher.com  lahko povsem brezplačno postaneš virtualni nogometaš, treniraš in nastopaš na tekmah, v ligah in na turnirjih. Tudi ti si lahko svetovni prvak.

Igro Goalmacher smo v celoti razvili v Slo

Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008