Domov arrow Vsi blogi
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec

Kam.si blogi

Blogi uporabnikov spletne skupnosti portala Kam.si

Sep 28
2008

Lurd (Francija)

Posted by Matej in Untagged 

Lurd se nahaja v južni Franciji, kjer se je leta 1858 Marija prikazala pastirici Bernardki.
Ob glavni pešpoti, ki vodi od parkirišč do cerkve je na desetine trgovin, kjer prodajajo spominke.

 


Številne lepo urejene kavarnice v Lurdu. Nasploh je Lurd zelo čisto, urejeno in prijazno mesto (vse slike september 2008, teden dni po papeževem obisku)
Sep 22
2008

Rezultati nagradnega razpisa za naj blogerja na portalu kam.si.

Posted by Urednik in statistikanagradakam.siblog

Ker so "fizikalni" podatki povsem prevladali, bomo pri razvrstitvi upoštevali le podatek o številu objavljenih prispevkov in njihovi povezanosti  s spletno stranjo kam.si. Odziv na razpis je bil sicer slabši od pričakovanja, kljub temu pa zadosten, da je dosegel želen namen - povečanje aktualnosti spletne strani.

Sep 18
2008

Piknik odpade

Posted by Urednik in pikniknagradablog

Napovedane nizke temperature in veter so odpihnili naš piknik. Tudi prijavljenih udeležencev je bilo malce premalo, da bi srečanje upravičilo namen, to je razširitev baze rednih sodelavcev našega spletnega portala. Srečanje bomo poskusili organizirati v bližnji prihodnosti, če pa vremena ne bo, bo vse skupaj prestavljeno na pomlad.

Sep 17
2008

Slovenski impresionisti

Posted by stefe in razstavadogodek

Razstava Slovenski impresionisti in njihov čas 1890 – 1920 je v Narodni galeriji v Ljubljani na ogled že od aprila letošnjega leta in bo odprta vse do 8. 2. 2009. Postavljena je bila kot ena izmed prireditev, s katero se je slovenska država želela postaviti v času predsedovanja EU.

Sep 14
2008

Slovenski digg - spletarna.net

Posted by Urednik in tagnasvetkam.siblog

Pred nekaj dnevi smo zagnali nov spletni servis spletarna.net . Uporablja najbolj razširjen sistem, ki ga uporabljajo strani, ki kopirajo slavno spletno stran digg.com - pligg. Sama inštalacija in vzdrževanje zahteva zelo malo časa pa tudi za uporabnike je sistem več kot enostaven.

Sep 14
2008

Otroški bazar

Posted by svarun in SlovenijaLjubljanadogodek

Včeraj smo si šli z družino ogledat Otroški Bazar, ki je od četrtka do danes potekal na Gospodarskem razstavišču v  Ljubljani . Vstopnine ni bilo, razstavljalci pa so zasedli tri dvorane, ki so bile včeraj vse zelo polne.

 Mi smo se najprej ustavili pri stojnici Ljubljanskih mlekarn, kjer so vsi otroci, ki so se udeležili delavnic (narisali risbico), dobili brezplačno lučko. Hostese so bile izjemno prijazne, poleg tega pa so še  okrog so hodile našemljena lučka, ježek (na sliki)  in nek brrr. Danes sem prebral, da so dobili prvo nagrado za najboljšega razstavljalca. Zasluženo.

Malo več časa smo ostali tudi na prostoru, imenovanem, Aptyev kotiček, kjer je bil nekakšen  mini otroški fitnes. Izdelali smo ročne lutke, pobarvali nekaj  pobarvank , pojedli precej bombonov. Na eni od stojnic so otroci lahko božali dve kači , mamice pa so jih dobile okrog vratu.

Sep 13
2008

Vse poti vodijo v Čemšenik

Posted by Staša in Zasavje

Ko se peljete po avtocesti od Ljubljane proti Celju ali obratno, se običajno ustavite na Trojanah in si privoščite slasten krof. Največkrat nimate časa za občudovanje narave, vendar, če greste samo še kakšnih 100m naprej proti Izlakam boste zagledali Garni hotel Diana, od koder je čudovit razgled proti Izlaški dolini, Kumu, in obronkih  Čemšeniške planine.

Sep 13
2008

Rušnata Mlinarica (1777m)

Posted by Matej in Škrlaticahribi

Pot se začne na koncu doline Kot, kamor se lahko pripeljemo z avtom. Višinske razlike je za okoli 900m. Pot do Požarja je zelo lepo speljana skozi gozd in ni težavna. Najprej od Požarja do Rušnate Mlinarice pa je neoznačena in na nekaterih mestih zelo težavna in je potrebno plezati. 

Sep 10
2008

Piknik prijateljev spletnega portala kam.si

Posted by Urednik in pikniknagradakam.sidogodek

V soboto, 20. septembra pripravljamo piknik prijateljev našega portala. Vabljeni vsi, ki bi nam želeli osebno kaj sporočiti, pričeti sodelovati, ali pa le pokramljati s nekaterimi izmed soustvarjalcev spletnega portala. Piknik bomo izkoristili tudi za podelitev nagrad v nagradnem razpisu za naj blogerja , ki se bo iztekel čez natanko 5 dni.

Sep 09
2008

JUBILEJNI 10. vzpon zgorskimi kolesi na Blegoš

Posted by Niks in Untagged 

Športno društvo Marmor Hotavlje organizira to nedeljo 14. septembra

 Jubilejni 10. vzpon z gorskimi kolesi na Blegoš za veliko nagrado Kras Sežana.

Vzpon hkrati šteje tudi kot Občinsko prvenstvo občine Gorenja vas - Poljane.

<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>
Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008