Domov arrow Vsi blogi arrow Nove spletne strani
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec

Kam.si blogi

Blogi uporabnikov spletne skupnosti portala Kam.si


Nov 04
2009

Nove spletne strani

Posted by Urednik in zanimivostoptimizacijakam.siblog

Nadaljujemo s predstavljanjem novih oz. prenovljenih spletnih strani, ki zelo hitro prihajajo iz naše delavnice. Tokrat bomo v enem prispevku predstavili kar štiri: slovenc.si, plemenitekovine.info, zoobies.si in dojenje.si.

Strani prihajajo iz različnih virov. Spletni portal in forum slovenc.si je že stara stran, ki smo prevzeli od originalnega lastnika in jo predelali v obliko v kateri bo vzdrževanje veliko lažje. Stran zagotovo spada v naš venček strani namenjenih Sloveniji in turizmu, že sedaj je na strani kar nekaj povezav, predvsem s portalom kam.si .

Ostale tri so bolj ali manj namenjene optimizaciji za iskalnike. Povsem iz standardnega koncepta „štrli" spletna stran plemenitekovine.info (zlato, srebro, platina, paladij) , ki je nastala le zato, ker smo zelo ugodno dobili večje število primernih člankov. Stran bo zanesljivo mogoče uspešno povezati z našimi stranmi s področja gospodarstva.

 

Zadnji dve strani sta namenjeni predstavitvi izdelkov, ki se prodajajo v spletni otroški trgovini chebeltza.com . Na strani zoobies.si so predstavljene plišaste igrače ameriškega proizvajalca Zoobie Pets . Vsekakor je to ena izmed najbolj obširnih serij plišastih igrač, ki so poleg vsega še zelo uporabne (v notranjosti imajo zloženo odejo).

 

Dru ga spletna stran dojenje.si, pa je namenjena predstavitvi pripomočka za dojenje Milk Band , ki mladim mamicam omogoča nadzor nad dojenjem otroka, predvsem pa pomaga pri pomnenju za dojenje pomembnih podatkov, s čimer ima večina mamic velike težave.

 

Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008